Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει σίγουρα το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ο Αγουέρο

 

 

Η πιο δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League της τρέχουσας σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία τα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι -ειδικά αυτό στην Αγγλία. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως στο πρώτο από αυτά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού της ποδοσφαιριστή, του Σέρχιο Αγουέρο.

Όπως ανέφερε ο Καταλανός προπονητής στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ενόψει του σημερινού (27/10, 22:00) αγώνα με τη Μαρσέιγ, στη Γαλλία, ο Αργεντινός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 με 15 ημέρες.

«Δεν ξέρω ακόμα... Μπορεί να χρειαστεί και τρεις εβδομάδες ή και ένα μήνα, εφόσον κριθεί πως χρειάζεται τόσο διάστημα για να επανέλθει πλήρως», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόα για τον Αγουέρο, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

«Είμαστε πολύ υπομονετικοί. Δεν πιέζουμε τους γιατρούς μας, γνωρίζουμε πως ο Κουν, δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Χρειαζόμασταν να παίξει 60 λεπτά το τελευταίο ματς, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε. Τον χρειαζόμαστε πολύ. Όλα όσα έχει κάνει με το κλαμπ είναι καταπληκτικά, είναι ένας θρύλος για τη Σίτι», συμπλήρωσε ο Καταλανός.

Εκτός έχει τεθεί και ο Βραζιλιάνος Γκαμπριέλ Ζεσούς, κάτι που σημαίνει ότι οι «πολίτες» ξέμειναν από κεντρικό επιθετικό, ανάγκη που δεν καλύφθηκε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. «Δεν μπορέσαμε, το κλαμπ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά δεν είχαμε τους οικονομικούς πόρους. Χρειαζόμασταν έναν επιθετικό του επιπέδου του Γκαμπριέλ και του Σέρχιο, αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε».

Διαβάστε επίσης