Πάτρα: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε 19χρονο δικυκλιστή και τον τραυμάτισε – Τον αναζητά η Τροχαία (ΦΩΤΟ)

Τον οδηγό ενός μαύρου αυτοκινήτου αναζητά η Τροχαία ως υπαίτιο ατυχήματος που συνέβη λίγο πριν τις 2 μ.μ. στην οδό Μαιζώνος κοντά στην Γκότση.

Το όχημα παρέσυρε δικυκλο που οδηγούσε 19χρονος με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί.

output-onlinetools.png

Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιέγραψαν το όχημα ώστε να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα δικυκλιστής διασώστης του είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ερευνες διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)