Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας 3-1: Νίκη με ανατροπή για τους πρωταθλητές Ευρώπης

 

 

Τι και αν ο Ερυθρός Αστέρας της έβαλε δύσκολα για ένα 45λεπτο; Η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε για πιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα να φέρνει τούμπα το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στους Σέρβους, ξεκινώντας έτσι με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κόντρα στην ροή του αγώνα να πάρουν κεφάλι στο σκορ, μιας και ο Μπουκάρί στο 45′ κατάφερε να νικήσει στο τετ α τετ τον Έντερσον δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο η χαρά τους κράτησε μόνο για λίγα λεπτά μιας και στο 47΄ ο Χάαλαντ συνδυάστηκε υπέροχα με τον Άλβαρεζ, με τον Αργεντίνο «κυνηγό» να φέρνει το ματς στα ίσα με έξοχο τελείωμα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Σίτι έφτασε στην ανατροπή, με τον Άλβαρεζ να εκτελεί το φάουλ από πλάγια και τον Γκλάζερ να χάνει την φάση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (2-1).

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρόδρι στο 73′, με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Γκόμεζ, Ρόδρι, Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα (44′ Ντοκού), Άλβαρες, Φόντεν, Χάλαντ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκλάζερ, Μιχάιλοβιτς, Ντίγκα, Ντράγκοβιτς, Ρόντιτς, Χουάνγκ, Σταμένιτς, Μπουκάρι, Ίβανιτς, Μίτροβιτς, Εντιαγέ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ