Μυρσίνη Ηλείας: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό εντός της δομής - Ανάμεσα τους και Πατρινοί εργαζόμενοι - Σε κατ' οίκον περιορισμό 3 κρούσματα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Τους ελέγχους σε προσωπικό και πρόσφυγες ξεκίνησε χθες το πρωί το κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ που έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη για να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν το πρωί του Σαββάτου και είναι όλα αρνητικά.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σήμερα στη Μυρσίνη Ηλείας - Βρέθηκαν θετικά σε κορονοϊό τρία στελέχη του οργανισμού

koronoios_elegxoi-1024x527.jpg

Χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν περίπου 12 άτομα από το προσωπικό που διαμένουν εντός νομού και περίπου 50 πρόσφυγες, οι οποίοι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν πιθανότατα βρεθεί ή πλησιάσει στο ιατρείο για κάποιο μικροπρόβλημα.

Παράλληλα, απ’ όλα τα σπίτια των προσφύγων εξετάστηκαν τουλάχιστον ένας από κάθε οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι αρνητικές στον κορονοϊό ήταν και οι εξετάσεις άλλων 13 εργαζομένων της δομής, οι οποίοι είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τριών ατόμων που έχουν νοσήσει και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως άλλωστε και το λοιπό προσωπικό.

Χθες την δομή στην Μυρσίνη επισκέφθηκε και κλιμάκιο της οργάνωσης «Γιατροί Του Κόσμου», οι οποίοι προσέφεραν υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, σαπούνια, αντισηπτικά, τα οποία και μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια των προσφύγων.

korona_elegxoi-1024x527.jpg

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος:

«Προς το παρόν είναι μικρή η ανησυχία προς το παρόν στο χωριό, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κυκλοφορούν πλέον οι πρόσφυγες στους δρόμους και έχουν σεβαστεί την εντολή του διοικητή της δομής του κ. Μοράντ.

Και μέσα κυκλοφορούν με μάσκες με μια τάξη και πειθαρχία. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα στη δομή και όλα να πάνε καλά»

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης