«Σήμερα μαύρος ουρανός…»: Βυθίστηκε στο πένθος η Ναύπακτος για την φαρμακοποιό Μαρία Δροσοπούλου, που έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ της

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 27χρονης φαρμακοποιού Μαρίας Δροσοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε από γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα, στον Κλοβινό Φωκίδας. 

Η Ναύπακτος θρηνεί τη νεαρή γυναίκα, καθώς η Μαρία διατηρούσε φαρμακείο στο κέντρο της πόλης και η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ήταν μεγάλη.

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τη γνώριζαν, ενώ οι συνάδελφοί της θα τη θυμούνται ως ένα χαμογελαστό κορίτσι που της άρεσε να προσφέρει και να βοηθάει κόσμο μέσα από τη δουλειά της.

Οι εικόνες από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Μαρία εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε γκρεμό βάθους 60 μέτρων.

 

 

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έφτασαν επί τόπου στο σημείο μετά από ενημέρωση που είχαν από διερχόμενους οδηγούς που είδαν την κοπέλα να πέφτει με το αμάξι στο γκρεμό.

Για τον απεγκλωβισμό της σορού χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με βάρκες ενώ η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

 

 

«Σήμερα μαύρος ουρανός...»: Βυθίστηκε στο πένθος η Ναύπακτος για την φαρμακοποιό Μαρία Δροσοπούλου, που έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ της

«Σήμερα μαύρος ουρανός...»: Βυθίστηκε στο πένθος η Ναύπακτος για την φαρμακοποιό Μαρία Δροσοπούλου, που έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ της

Θρήνος στη Ναύπακτο για την 27χρονη Μαρία – Στο σημείο της τραγωδίας το tempo24 – Λίγα λουλούδια στο τελευταίο φρενάρισμα… ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της