Σήμερα η Πάτρα αποχαιρετά τον καθηγητή ιατρικής Πέτρο Περιμένη - Πολιτική η κηδεία του

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 67 ΕΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα γίνει η πολιτική κηδεία του Πέτρου Περιμένη, Καθηγητή Ουρουλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συγκεκριμένα στς 10 το πρωί συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Αγγέλων στο  Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών. Στη συνέχεια και ώρα 3.30 μμ  κατόπιν τελευταίας του επιθυμίας θα μεταφερθεί  για αποτέφρωση στην περιοχή της Ριτσώνας Ευβοίας. Ενώ αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί να κατατεθεί αντίστοιχο ποσό στην Κιβωτό της Αγάπης.

Πέτρος Περιμένης: Τον "πρόδωσε" η καρδιά του ενώ έκανε ψαροντούφεκο

Ο Πέτρος Περιμένης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών το βράδυ του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στη Μάνη. Οπως έγραψε το tempo24.news η αγαπημένη του συνήθεια το ψαροντούφεκο έμελλε να αποβεί μοιραία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o άνδρας μαζί με τον ανήλικο γιο του είχαν πάει για ψαροντούφεκο , στην παραλια του Αλμυρού στην Ανατολική Μάνη.. Ενώ βρίσκονταν στη θάλασσα φέρεται πως ο Ιατρός, ένιωσε δυσφορία και αναδύθηκε, βγήκε στην παραλία, όπου και κατέρρευσε. Ο γιος του κάλεσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γιατρός που συνόδευε το πλήρωμα διαπίστωσε το θάνατο του. Η προσέγγιση του σημείο από το ασθενοφόρο ήταν δύσκολη, καθώς επρόκειτο για μια ερημική παραλία.Πηγές αναφέρουν στο tempo24.news, πως ο Πέτρος Περιμένης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια καρδιολογικά προβλήματα - αρρυθμίες - και ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή. Εξακολουθούσε να αθλείται και γενικά τίποτα δεν "έδειχνε" πως η καρδιά του θα τον πρόδιδε. 

Πέτρος Περιμένης: "Πάγωσε" η Πάτρα από το θάνατο του Καθηγητή Ουρολογίας - Συλλυπητήρια μηνύματα

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία της Πάτρας, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας διανύσει πολυετή πορεία στο χώρο της ιατρικής ως επιτυχημένος πανεπιστημιακός και επιστήμονας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ