Πέτρος Περιμένης: "Πάγωσε" η Πάτρα από το θάνατο του Καθηγητή Ουρολογίας - Συλλυπητήρια μηνύματα

"ΕΣΒΗΣΕ" ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 67 ΕΤΩΝ

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ο θάνατος του Πέτρου Περιμένη του Καθηγητή Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια στο Ρίο.

Ο γνωστός Πατρινός επιστήμονας, σύμφωνα με πληροφορίες, "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 67 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εκλιπών βρισκόταν στη Μάνη με την οικογένειά του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία της Πάτρας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Πάτρα: "Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή ο Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Πέτρος Περιμένης - Σοκ στον επιστημονικό κόσμο

Αρχές Σεπτεμβρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπητός συμπολίτης γιατρός, συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας διανύσει πολυετή πορεία στο χώρο της ιατρικής ως επιτυχημένος πανεπιστημιακός και επιστήμονας.

Ο εκλιπών, αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Ήταν μέλος του ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1989 και διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής από το 2005. Μετεκπαιδεύτηκε για 9 μήνες στο Glasgow Royal Infirmary και για 3 μήνες στο Musgrove Hospital, Taunton, Somerset στη γενική Ουρολογία.

Το 2003 και για διάστημα 6 μηνών μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημικακό Νοσοκομείο της Βέρνης υπο τον καθηγητή Urs Studer στη μείζονα ογκολογική χειρουργική του Ουροποιητικού και τη Νευροπροστασία.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Από σήμερα η Πάτρα έγινε φτωχότερη. Ο γιατρός, Πέτρος Περιμένης, έφυγε ξαφνικά από την ζωή.
Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της υγείας. Αποχαιρετώ έναν φίλο, ένα σύντροφο, που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για την δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο τον λαό.
Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του συναδέλφου, που χάνουν έναν άνθρωπο, έναν επιστήμονα, που σε όλη του ζωή έδινε απλόχερα.

ΚΚΕ ΑΧΑΙΑΣ

Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό του Πέτρου Περιμένη, καθηγητή Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Άσκησε επάξια το επάγγελμα του γιατρού, πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε ως διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, ενώ τον διέκρινε η συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες στο πλάι των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ - ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΧΑΙΑΣ:

Ένας ακαδημαϊκός , πρότυπο για την συμπεριφορά του και την επιστημονική του γνώση , μετριοπαθής και ακούραστος εργάτης για την κλινική του από τους πιο καλούς συνεργάτες όσο ήμουνα Διοικητης , πραγματικά μένω άφωνος μιας και η ζωή του ήταν μετρημένη με προσανατολισμό στην καθημερινή άσκηση εκφράζω την βαθιά μου λύπη για το ξαφνικό άγγελμα

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ:

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΣΆΚΧΑΡΟ? ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΛΙ, ΔΑΣΚΑΛΕ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ:

καλό ταξίδι πανΑξιε Ανθρωπε, άριστε ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ και υπέροχε συμπολίτη και φίλε καθηγητή της ιατρικής ΠΕΤΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΗ
ΘΡΗΝΟΣ....

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ