Το "μαύρο Σαββατοκύριακο" της Πάτρας: Δύο νέοι σκοτώθηκαν στην άσφαλτο με διαφορά μερικών ωρών!

Βαρύ πένθος  για την πόλη το Σαββατοκύριακο, καθώς δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο οδηγώντας τα δίκυκλά τους.

Μόλις με διαφορά ενός 24ωρου και σε μια απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων οι δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, πιο συγκεκριμένα στην Ακτή Δυμαίων και στην περιοχή της «Εύας».

Tα ξημερώματα του Σαββάτου ο 23χρονος Δημήτρης Φραγκάκης οδηγούσε τη μηχανή του στην Ακτή Δυμαίων και κατευθυνόταν προς το κέντρο της Πάτρας. Το τροχαίο έγινε στην συμβολή των οδών Γλαύκου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Η μηχανή του άτυχου νέου συγκρούστηκε με τζιπ! Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό που παρέλαβε τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο, όμως λίγο αργότερα στο νοσοκομείο δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 23χρονος καταγόταν από την Δυτική Αχαΐα.

Το δεύτερο δυστήχημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 18χρονος Αναστάσης Σκόνδρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην περιοχή της Εύας.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξε και κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε μεταφερθεί.

Διαβάστε επίσης