Ν. Παπαδημάτος: "Δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω - Τραβάμε γραμμή μπροστά ώστε να πετύχουν οι αγώνες για την Πάτρα μας"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αισιόδοξος για την πορεία των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα την περίοδο 25-31 Αυγούστου 2019, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Νίκος Παπαδημάτος.

"Οι αγώνες θα είναι πετυχημένοι. Προέχει η επιτυχία τους για την Πάτρα μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Θα πρέπει να σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα. Εχω διαπιστώσει πολλά από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω ", πρόσθεσε ωστόσο όπως είπε "τραβάμε γραμμή μπροστά για να πετύχουν οι αγώνες μας".

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε, μετά τις 2 Σεπτεμβρίου και τη λήξη της αθλητικής διοργάνωσης, να απαντήσει για όλα όσα δεν έχουν γίνει για τους Παράκτιους.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 5,5 εκατ. ευρώ και θα ζητηθεί παραπάνω ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην πόλη.

Σε ερώτηση του Τempo24.News για την κληρονομιά που θα αφήσουν, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είπε:  " Δεν είμαι ικανοποιημένος. Αυτά που θα αφήσουμε είναι λιγότερα από όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει, αναφέροντας ως παράδειγμα το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς που τελικά δεν αξιοποιήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα υλικά που θα μείνουν από τους αγώνες θα διατεθούν στο Δήμο ή σε οποιοδήποτε άλλον φορέα. Οι κερκίδες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ανοιχτό θέατρο και η άμμος από τα σχολεία για τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών.

Διαβάστε επίσης