Ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ μετά τη συμφωνία με τον Ατζούν

Το show που «εκτοπίστηκε» από το πρόγραμμα λόγω The Voice

Μετά από πολλές συζητήσεις, αλλά και σενάρια ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, η τελική συμφωνία των δύο πλευρών έφερε κάποιες ανακατατάξεις στον προγραμματισμό του σταθμού.

Πριν τα βρούνε τελικά με τον Ατζούν, στον ΣΚΑΪ είχαν ήδη κάνει τα βήματα για την επόμενη ημέρας. Άλλωστε, για ένα διάστημα οι σχέσεις των δυο πλευρών είχαν μπει στον «πάγο» και τότε ο μεν Τούρκος παραγωγός ήταν προς αναζήτηση άλλης τηλεοπτικής στέγης για τα προγράμματα των οποίων κατέχει τα δικαιώματα, ο, δε, ΣΚΑΪ είχε βρει το «αντί-Voice», του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στον Ιλιτζαλί, ενώ είναι το πρόγραμμα που συμφώνησαν να συνεχιστεί κανονικά.

Το «αντί-Voice» είναι το «The Masked Singer», ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά σόου παγκοσμίως με εξαιρετική πορεία στην Αμερική και στη Γερμανία. Σε αυτό συμμετέχουν διάσημοι τραγουδιστές οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή μεταμφιεσμένοι και αγνώριστοι προκειμένου να ερμηνεύσουν.

Ωστόσο, μετά τη συμφωνία με τον Ατζούν και την επιστροφή του Voice, που αποτελεί εγγυημένη συνταγή επιτυχίας, το φθινόπωρο, το νέο πρότζεκτ μπαίνει προς το παρόν στο συρτάρι και αναμένεται να βγει από αυτό και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης