Nίκος Χατζηνικολάου: "Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων" - ΦΩΤΟ

η αναρτηση στο διαδικτυο

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εθνικών εκλογών, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος που έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος με τα debate, ξεκαθάρισε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως δεν θα είναι παρών.

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων.Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου».έγραψε ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν, εκτός κι αν προκύψει και από εκεί κάποια έκπληξη, οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star).

Όπως ανακοινώθηκε η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου και θα λάβουν μέρος οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΚΚΕ, ΚΙΝ.ΑΛΛ., Ένωση Κεντρώων).

untitled-24.jpg

Διαβάστε επίσης