Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί εντάσεις! Μην πιστεύεις σε όσα ακούς, αλλά και παράλληλα μην δίνεις το λόγο σου, αν δεν έχεις την σιγουριά ότι θα μπορέσεις να τον τηρήσεις! Οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου, πρέπει να επιστρατεύσουν ψυχραιμία και εντιμότητα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο Τοξότη, αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους και τους σκοπούς σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα και όλα θα πάνε καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου, τις προσδοκίες, τα συμπεράσματα σου και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ισχύουν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού τώρα διαψεύδονται και εσύ απογοητεύεσαι ! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για αποκλειστικότητα του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις!

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιόρισε άμεσα ανούσιες σπατάλες και περιττά έξοδα, γιατί θα έχεις απώλειες! Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με συναδέλφους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ήρεμης και γαλήνιας καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Τοξότη! Πιθανόν βέβαια, να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Εσύ απλά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια, αφού πολλές μάσκες θα πέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις καυγάδες, κυρίως λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μετά από κάποια γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, σε σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως, αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν μάλλον, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στον Τοξότη, ορισμένα πρόσωπα, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και να σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των γύρων σου όμως, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για ξεσπάσματα και καυγάδες! Πρόκειται σαφώς για μια κρίσιμη ημέρα, για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου, ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις αλλά και οι σημαντικές συνεργασίες σου, πλήττονται από κάποιες μικρές ή μεγάλες διαφωνίες! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς σήμερα, διότι θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Τοξότη, σε ωθεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και απόλυτη οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες, εκκρεμότητες και άγχη! Πολύ πιθανόν να αισθανθείς κάποιες στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά! Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα πρέπει τουλάχιστον προσωρινά να μην κάνεις κίνηση, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές κόντρες ή διαμάχες με τον σύντροφο σου, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να κοιτάς ανούσιες λεπτομέρειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα προβλήματα που θα έρθουν στον εργασιακό τομέα σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, όμως είναι αναμενόμενες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας και ενθουσιασμού, δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Συνειδητοποιείς, πως η διεκδίκηση και η υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται κάπως πιο δύσκολη σήμερα, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μικρές αναποδιές, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει λίγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις οπωσδήποτε την υπερβολική σου τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, αν δεν θες να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να αποφευχθούν επιπόλαια λάθη και έπαρση, στον επαγγελματικό τομέα! Θα υπάρξουν κάποια παραπάνω έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς έχεις τύχη και θα ανταπεξέλθεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, αλλά και υποθέσεις του σπιτιού! Ό,τι πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός, ώστε να μην βιώσεις εντάσεις ή ρήξεις! Μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετά θα είναι τα παράπονα και η γκρίνια χωρίς λόγο στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάς στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω έξαρσης των αναμνήσεων σου! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα την λογική, διότι ενδεχομένων να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα της πρόοδος σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη, θα έρθουν κάποια προβλήματα ή και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ επιπλέον, ορισμένες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν απότομα! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου, την ωριμότητα και την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και ανούσιο φλερτ και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σήμερα, αφού το ολόγιομο φεγγάρι, σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και ίσως κάνεις κάποια λεκτικά λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μείνε μακριά από κουτσομπολιά, ψέματα και μυστικά σήμερα! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή μία μετακίνηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη, ξυπνάει τώρα κάποιες ανασφάλειες σου, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα πρόσωπα που θα συναναστραφείς και έτσι, πολύ πιθανόν να υπάρξουν προστριβές! Η ημέρα απαιτεί από σένα, λογική, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που είχες στο ταίρι σου και πιθανόν να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να αισθανθείς απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται για σένα το άτομο που σε θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, γιατί μάλλον οι αργοί σου ρυθμοί, θα σου φέρουν προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες στρατηγικές διεκδίκησης των στόχων σου και να αποδεχθείς την όποια αλλαγή ή εξέλιξη έρθει, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Περιόρισε όσο μπορείς, συναισθηματική έξαρση, νεύρα, ευθιξία και υπερευαισθησία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες από τις προσδοκίες που έχεις, για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το άτομο, μάλλον θα σε απογοητεύσει λόγω κάποιων ψεμάτων του ή της αρνητικής συμπεριφοράς του, απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο, γι’αυτό παρέμεινε ψύχραιμος και ήρεμος, κάθε στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν! Αν κάνεις υπομονή, αργά ή γρήγορα, όλα θα ξεπεραστούν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη, θα φέρει συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση, προκαλώντας σου, αρκετά άγχη, ιδίως αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου και κάποιων παρασκηνιακών σου δράσεων! Πιθανόν τώρα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων και σκοπών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν παλαιό έρωτα ή για ένα άτομο που ανήκει αλλού, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξει η ίδια ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς, παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, τώρα δείχνουν τις αρνητικές τους συνέπειες, μέσα από γεγονότα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο σήμερα στο Ζώδιο του Τοξότη σήμερα, δίνεις προτεραιότητα στις φιλίες σου, αλλά παράλληλα είσαι και υπερβολικά απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επικεντρώσου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις καλοπροαίρετα και άλλαξε τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που διεκδικείς εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις, να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το πάνω χέρι! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επιθετικές ή επαναστατικές συμπεριφορές, προς τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν μικρές διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή, λογική και ώριμη συμπεριφορά! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, τα οποία ενδεχομένως να καταστρέψουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που τόσο καιρό είχες φτιάξει! Φρόντισε να έχεις τέλεια συμπεριφορά, ώστε να μην τρίξουν τα γερά θεμέλια σε διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά και ίσως υπάρξουν καυγαδάκια! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ορισμένες εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν έντονα σήμερα και ίσως αγχωθείς! Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν έξοδα, αλλά θα αντιμετωπισθούν εύκολα, αφού είναι αναμενόμενα!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ