Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

 

Κριός
Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις σχέσεις με απλό τρόπο σήμερα, οι μετακινήσεις και οι ενέργειες είναι ισχυρές για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη δουλειά, τη δημόσια εικόνα σου ή τη φήμη σου. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα όμως είναι εξαιρετική για να κάνεις βελτιώσεις. Επικεντρώσου σε βασικά σημεία που νιώθεις να μη λειτουργεί η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου.

Ταύρος
Η επιθυμία σου να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο. Ενστικτωδώς αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες μάθησης και σήμερα είναι ιδιαίτερα εμφανές για σένα το τι εμποδίζει την πρόοδό σου. Επειδή είσαι πιο ευαίσθητη μπορείς να καταλάβεις και να κατανοήσεις τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα δράματα των φίλων αποσπούν το ενδιαφέρον σου.

Δίδυμοι
Σήμερα βρίσκεις επιπλέον ενδιαφέρον και νόημα στις συνδέσεις ακόμα και τις πιο μικρές. Το πρακτικό πνεύμα σου σε βοηθά να δεις τι είναι πραγματικά πολύτιμο και αξίζει τον κόπο και τι όχι. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα οικογενειακό πρόβλημα από τη ρίζα και αναζητάς το κρυφό μήνυμα. Οι ανησυχίες σου για τα εργασιακά και τα οικονομικά, δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η παρουσία του δίπλα σου γαληνεύει την ψυχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να συνδέεσαι με άτομα και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Το να βλέπεις πιο καθαρά τις προβληματικές περιοχές ή να αντιμετωπίζεις αλήθειες μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις στα έργα ή τις σχέσεις σου. Βασίσου στις δικές σου ικανότητες στα εργασιακά. Μια συναισθηματική επιφυλακτικότητα σε κάνει απόμακρη απέναντι στον αγαπημένο σου, αλλά και τους θαυμαστές σου.

Λέων
Ένα τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα λειτουργεί υπέρ σου σήμερα καθώς αυτή η διέλευση επηρεάζει άμεσα τις πρακτικές υποθέσεις σου. Μπορείς να ανακαλύψεις δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν πλήρως τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η επιθυμία σου για βελτιώσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά εκπληρώνεται. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Σήμερα με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο και τον Πλούτωνα να σε ενθαρρύνει για ανάπτυξη και βελτίωση η μέρα σου γίνεται ενδιαφέρουσα. Η επινοητικότητά σου σε βοηθά να μετατρέψεις κάτι παλιό σε κάτι νέο ή ένα αρνητικό σε θετικό. Αργότερα η μετάδοση των μηνυμάτων σου στα εργασιακά μπορεί να είναι μπλοκαρισμένη για αυτό απόφυγε αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη από μια συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά γνωριμία ή σχέση δεν αποκλείεται να επανεμφανίζεται.

Ζυγός
Μια εξαιρετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου διευκολύνοντας την αναγνώριση της ανάγκης για αλλαγές στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή. Η στρατηγική αποδίδει για οικονομικές και οικιακές προσπάθειες. Χρειάζεσαι χρόνο για να συλλέξεις τις πληροφορίες προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις στα εργασιακά. Μια τάση για απομόνωση μπορεί να προκαλέσει αμηχανία στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Οι δυνάμεις της πειθούς σου σήμερα είναι ισχυρές και μπορείς να κερδίσεις μια αναγνώριση για αυτά που κάνεις ή λες. Οι ειδήσεις ή οι ιδέες που ανταλλάσεις τώρα σου δίνουν έντονο κίνητρο να προχωρήσεις, να πετύχεις και να βελτιωθείς. Αργότερα σήμερα οι ενέργειες τείνουν να αναδείξουν τις διαφορές ή τα προβλήματα απαιτώντας προσαρμογές. Αν νιώσεις ότι ο ερωτικός σύντροφός σου είναι επικριτικός μαζί σου προτίμησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου και μην ενθουσιάζεσαι.

Τοξότης
Οι πρακτικές σου υποθέσεις μπορούν να ωφεληθούν καθώς η αυτοπεποίθησή σου σε οδηγεί σε σωστές κινήσεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν οικονομικά κέρδη ή ανατροπές ακόμα και μια σημαντική υποστήριξη που αφορά στον τομέα των οικονομικών σου. Κάποιες προσωρινές προσαρμογές στα εργασιακά τελικά θα σου φανούν χρήσιμες. Ενίσχυσε τα σημεία που νιώθεις ότι υστερούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου.

Αιγόκερος
Η μέρα ευνοεί αλλαγές και ανακαινίσεις που ανανεώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Η απαλλαγή από κακές συνήθειες, καταστάσεις και συμπεριφορές μπορεί να είναι μέρος αυτού. Κράτησε προς το παρόν τις καταστάσεις στα εργασιακά ως έχουν και μείωσε το άγχος για καλύτερα αποτελέσματα. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στον αγαπημένο σου ή τις υποσχέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη και μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς και να βάλεις σωστές προτεραιότητες. Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη και να αξιοποιήσεις το εσωτερικό θάρρος σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις έναν φόβο, να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή να βελτιώσεις τις στενές σχέσεις σου. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά είναι προσωρινές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου και σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να αισθανθείς περισσότερη υποστήριξη από τους άλλους και τις σχέσεις σου. Οι προσπάθειες για ενίσχυση μιας συνεργασίας είναι ανταποδοτικές και μπορούν να σε οδηγήσουν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και απολαμβάνεις τη σχέση με το αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου ίσως είναι απαραίτητη.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης