Κατερίνα Γρ. Σολωμού: Ψήφος αλλαγής για την Αχαΐα

υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση να είναι υποψήφφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα εξηγεί η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κατερίνα Γρ. Σολωμού.

«Συμπορεύομαι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το Κίνημα Αλλαγής γιατί σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο η χώρα μας χρειάζεται προοδευτικές λύσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό κίνημα που με τη βαθιά ιστορία και τους δημοκρατικούς αγώνες του, σηματοδότησε τη Μεταπολίτευση της ανοιχτής κοινωνίας, τη μείωση των ανισοτήτων, τις κοινωνικές παροχές, την ισότητα των γυναικών, συμβάλλοντας παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, στην μεγάλη αλλαγή της Ελλάδας.

Είμαστε το προοδευτικό ρεύμα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των ψεύτικων ιδεολογιών και της πολιτικής του μικροκομματισμού όπως αποδείχθηκε πρόσφατα μέσα από τους διορισμούς, τη ρουσφετολογία και την προεκλογική παροχολογία, αλλά και ενάντια στη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του συντηρητισμού, που δεν μπορεί να εξασφαλίσει προοπτικές για τη χώρα.

Το Κίνημα Αλλαγής ως ιστορική συνέχεια της προοδευτικής παράταξης που προώθησε τις μεγάλες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές στη χώρα, του Χαρ. Τρικούπη, του Ελ. Βενιζέλου, του Νικ. Πλαστήρα, του Γ. Παπανδρέου και του Α. Παπανδρέου, αλλά και ως η μόνη παράταξη που διδάχτηκε από τα μαθήματα της κρίσης, είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας.

Είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στο συλλογικό συμφέρον, μέσα από την ρεαλιστική και ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων αλλά και με μια κοινωνικά ευαίσθητη ματιά.

Φίλες και Φίλοι,

Η χώρα μας πρέπει να βασιστεί σε ανθρώπους που στρατεύονται στην προσπάθεια για έναν και μόνον λόγο, να αγωνιστούν για τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας, ώστε να διασφαλιστεί η πορεία μας στο μέλλον.

Σε τοπικό επίπεδο η Αχαΐα θα πρέπει να στηριχτεί με έργα υποδομής, τα οποία θα ανοίξουν το δρόμο για την ανάπτυξη, θα προσελκύσουν ιδιωτικές επενδύσεις δημιουργώντας νέες και ποιοτικές θέσεις εργασίας με καλούς μισθούς που θα φέρουν πίσω τα παιδιά μας από το εξωτερικό, αναπληρώνοντας την παραγωγική βάση που χάθηκε ώστε να ανακάμψει η τοπική οικονομία.

Είμαι παρούσα σ’ αυτόν τον συλλογικό αγώνα για να φέρουμε την Αλλαγή, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά, να δούμε την Αχαΐα να κατακτά την θέση που της αξίζει!

Με εκτίμηση

Κατερίνα Γρ. Σολωμού,

Υπoψήφια Βουλευτής Ν. Αχαΐας με το «Κίνημα Αλλαγής»

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

Περιοδείες σε όλη την Αχαΐα πραγματοποιεί η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Γρ. Σολωμού. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές: 11 π.μ. Αιγείρα, 12μ. Ακράτα, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματισει επαφές με τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας ως εξής: 20:30 Ανω Σουδενέικα, 21:15 Άρλα, 10:30 Αγιο Νικόλαο Κραλλίου.