Ζώδια: Τι λένε για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ, αυτή τη Δευτέρα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει έντονη αποφασιστικότητα, ειδικά από το απόγευμα που σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Είσαι έτοιμος να επιδιώξεις την οικονομική σταθερότητα που τόσο επιθυμείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε νέες οικονομικές ευκαιρίες. Σκέψου νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βελτιώσεις την αξία των υπαρχόντων πόρων σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται στη στάση και τις επιλογές σου. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι σήμερα στο προσκήνιο, αφού το μυαλό σου παραμένει απασχολημένο από άλλα ζητήματα. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή, οπότε είναι πιθανό να παρατηρηθεί εσωτερική σύγκρουση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα ενδείκνυται για να επενδύσεις σε κάτι που πραγματικά πιστεύεις, αλλά πρόσεξε να μην αναλάβεις υπερβολικό οικονομικό ρίσκο. Οι επαγγελματικές επιλογές σου περιστρέφονται γύρω από το πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα, Ταύρε, ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και το απόγευμα να σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Νιώθεις πιο δυναμικός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που μπορεί να εμφανιστεί. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναδείξεις την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την εικόνα σου και την παρουσία σου στον επαγγελματικό και προσωπικό σου τομέα. Μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να είσαι αποφασισμένος και να μην αφήνεις περιθώρια για αμφιβολίες. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρακτηρίζεσαι από ισχυρό ερωτισμό και γίνεσαι πιο μαχητικός και διεκδικητικός. Πρόσεξε, όμως, αφού η περίσσεια της ενέργειάς σου είναι υπεύθυνη και για τις αισθηματικές εντάσεις που αναμένονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, αφού θέλεις να καταφέρεις πολλούς από τους στόχους σου, με αποτέλεσμα να βάζεις πολλά καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Προσπάθησε να είσαι πιο μεθοδικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μία ημέρα γεμάτη μυστήριο, έφτασε Δίδυμε! Η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρει ένταση και δυναμισμό στην εσωτερική σου φωνή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στραφείς στην εσωτερική σου αναζήτηση και να αντιμετωπίσεις τυχόν εκκρεμότητες ή ανησυχίες που σε απασχολούν. Ανακάλυψε τι πραγματικά θέλεις και πώς μπορείς να το πετύχεις χωρίς να παραβλέπεις τη σημασία της ψυχολογικής σου ισορροπίας. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις την αυτοεκτίμησή σου και να βρεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις την ψυχική σου ευεξία. Μαζί, είτε επαναξιολογείς τα αισθηματικά σου, είτε επιλέγεις να κάνεις μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προσπάθησε να πάρεις ένα διάλειμμα και να μην ‘γεμίσεις’ υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που πρέπει να υλοποιηθούν αυστηρά σήμερα. Είσαι λίγο αφηρημένος και απορροφημένος από ένα σωρό σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καλή σου μέρα, Καρκίνε! Αυτή η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, χαρίζουν δυνατές στιγμές στον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι η τέλεια ημέρα για να δικτυωθείς και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στους στόχους σου. Δείξε την υποστήριξή σου στους άλλους και δες πώς η συνεργασία μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να προσπαθήσεις ώστε να έχεις μία νέα γνωριμία μέσα στην τόση κοινωνικοποίηση που αναμένεται να παρατηρηθεί. Εσύ που είσαι σε σχέση, πρόσεξε τα μικρά καβγαδάκια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η θετική σου ενέργεια και το πάθος σου για νέες ιδέες θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις συναναστροφές σου, όμως, επειδή αναμένεται σκληρός ανταγωνισμός.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα η Δευτέρα έφτασε με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, δίνοντάς σου ώθηση κι αποφασιστικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Νιώθεις πιο αποφασιστικός και έτοιμος να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει. Οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα από τις κινήσεις σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να επιδιώξεις προαγωγές ή να αναλάβεις νέα έργα που θα ενισχύσουν την καριέρα σου. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι στο προσκήνιο, αφού η δουλειά σου απασχολεί πλήρως το μυαλό. Η συμβουλή της ημέρας είναι να αποφύγεις τους καβγάδες. Οι συζητήσεις περί επισημοποίησης μίας σχέσης είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και να δείξεις την ηγετική σου πλευρά. Τα επαγγελματικά σου εξαρτώνται από εσένα σήμερα, όπου και καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, αποφεύγοντας το σκληρό ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και εξερεύνηση. Η μέρα είναι ιδανική για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με νέες γνώσεις ή ταξίδια. Το να παρακολουθήσεις ένα νέο σεμινάριο για προσωπική ή επαγγελματική ανάπτυξη Η ενέργεια του Άρη σου δίνει το θάρρος να αναζητήσεις νέες εμπειρίες και να επενδύσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητείς ερωτικές περιπέτειες. Αυτό μπορεί να έχει την μορφή ενός πολύ δυνατού αισθηματικού διαλόγου ή την αναζήτηση ενός πιθανού συντρόφου με πολλές διαφορές με εσένα, που θα αποτελέσει ‘δάσκαλο’ στην αλλαγή κάποιων μοτίβων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις μέσα στην ημέρα να κάνεις το επόμενο βήμα σε θέματα που σε ενδιαφέρουν και να ανακαλύψεις νέους δρόμους που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία κι επέκταση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καλή σου μέρα, Ζυγέ! Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας ένταση και πάθος σε βαθύτερα θέματα της ζωής σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, κληρονομιές ή επενδύσεις που απαιτούν την προσοχή σου. Παράλληλα, ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, επομένως φροντίζεις και την προσωπική σου ζωή. Η ενέργεια του Άρη σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δυναμικά για να επιτύχεις τους στόχους σου. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εντυπωσιάζεις με μεγαλύτερη ευκολία τον ερωτικό σου στόχο, ενώ είναι πολύ πιθανό να εκφράσεις αρκετές από τις ανασφάλειές σου αναζητώντας κατανόηση και υποστήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να δημιουργήσεις ένα σταθερό μέλλον για εσένα και τους αγαπημένους σου. Απόφυγε το μεγάλο οικονομικό ρίσκο και κινήσου αργά και μεθοδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνει δυναμισμό και ενέργεια στις προσωπικές σου σχέσεις, μα κι εντάσεις! Είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσεις χρόνο και προσπάθεια στη βελτίωση των σχέσεών σου με τον σύντροφό σου ή με στενούς φίλους. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για ουσιαστικές συζητήσεις που τελικά προκύπτουν μέσα από καβγάδες, αλλά θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις την αφοσίωσή σου στους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Τα αισθηματικά σου ανανεώνονται μέσα από εντάσεις και δυσκολίες που σου δίνουν την ευκαιρία να επιλύσεις άλυτες παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε μέσα στην ημέρα μην έχεις περιττές τριβές με πελάτες και συνεργάτες. Τα επαγγελματικά σου σήμερα χαρακτηρίζονται από πολύ ανταγωνισμό που πρέπει να διαχειριστείς διπλωματικά, αποφεύγοντας τις ρίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Καλή σου μέρα, Τοξότη! Αυτή η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας ενέργεια και δυναμισμό στην καθημερινότητά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και ευεξίας, αλλά και για να βελτιώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Η ενέργεια του Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο δυνατός και υγιής. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου περνούν ελαφρώς αδιάφορη περίοδο αν είσαι μόνος. Εσύ που είσαι δεσμευμένος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να χρησιμοποιήσεις το χρόνο σου σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Ξεκίνησε από μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα και διατροφή σου που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σου στα επαγγελματικά, μα και τη διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, Αιγόκερε, χαρίζει πάθος, ερωτισμό και δημιουργικότητα. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς και να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και προσωπική ανάπτυξη. Η ενέργεια του Άρη σε ωθεί να κυνηγήσεις τα πάθη σου και να βρεις τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι άριστα, με πολύ πάθος, έρωτα και δημιουργική έκφραση. Να είσαι προετοιμασμένος, αφού τα καβγαδάκια θα υπάρξουν, όμως σίγουρα θα λειτουργήσουν ως αλατοπίπερο για την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να περάσεις καλά και δεν επιθυμείς και τόσο να εργαστείς, οπότε σου είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Σήμερα ευνοούνται τα δημιουργικά πλάνα, αλλά όχι το υπερβολικό ρίσκο και οι πολύ αντισυμβατικές ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Έφτασε η Δευτέρα, Υδροχόε, με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνει έντονη ενέργεια στο σπίτι και την οικογένειά σου, οπότε οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανές. Μέσα από καβγάδες με οικεία πρόσωπα, καταφέρνεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με εκείνα. Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι σου και να επιλύσεις τυχόν διαφωνίες ή προβλήματα που είχαν παραβλεφθεί. Καλό μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανασφάλειες που αναδύονται στην επιφάνεια λειτουργούν ως οδηγός επίλυσης κάποιων προβλημάτων που έκρυβες κάτω απ’ το χαλί. Τα αισθηματικά σου περνούν σοβαρή κρίση και οι σχέσεις και συναναστροφές σου δοκιμάζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να φέρεις θετικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Δεν αισθάνεσαι ηρεμία και ασφάλεια, οπότε ‘παλεύεις’ για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Καλό μήνα Ιχθύ! Αυτή η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο και το απόγευμα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας ένταση στις καθημερινές σου επικοινωνίες. Αναμένεται να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις συναντήσεις σου, όμως απαιτείται διπλωματία. Η ενέργεια του Άρη σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου με θάρρος και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, οι καβγάδες είναι σχεδόν αναπόφευκτοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πάθος αναδύεται κι αναζωπυρώνεις τη φλόγα της σχέσης σου ή έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε μην ξεστομίσεις περιττές πληροφορίες στα επαγγελματικά. Καλό θα είναι να είσαι σύντομος και περιεκτικός, αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρος. Πρέπει να έχεις την ανάλογη απαίτηση από τους άλλους. Πρόσεχε τι υπογράφεις.

 

oroskopos.gr