Η συγγνώμη της Στρέιζαντ για τις δηλώσεις της για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

με ανάρτησή της στο instagram

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλοπου προκάλεσαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις κατηγορίες για παιδεραστία κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Η 76χρονη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα "The Times of London", ότι οι δύο κύριοι ομιλητές του ντοκιμαντέρ 'Leaving Neverland,' οι Wade Robson και James Safechuck, "ήταν ενθουσιασμένοι όταν βρίσκονταν εκεί όταν ήταν παιδιά και οτιδήποτε τους συνέβη δεν τους σκότωσε κιόλας".

Η Στρέιζαντ είπε ότι πιστεύει τους ισχυρισμούς των θυμάτων, αλλά νιώθει άσχημα τόσο για αυτούς όσο και για τον Τζάκσον, προσθέτοντας ότι "οι σεξουαλικές ανάγκες του Τζάκσον ήταν δικές του και οι γονείς τους φέρουν ευθύνη".

Μετά τις αντιδράσεις, επανήλθε με ανάρτησή της στο instagram γράφοντας "είμαι βαθύτατα λυπημένη για τον πόνο και την παρερμηνεία που προκάλεσα μη χρησιμοποιώντας τις λέξεις μου πιο προσεκτικά σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως εκτυπώθηκαν δεν αντανακλούν τα αληθινά μου συναισθήματα. Δεν ήθελα να απορρίψω την τραυματική εμπειρία αυτών των αγοριών. Όπως όλοι οι επιζήσαντες σεξουαλικής επίθεσης, πρέπει να το κουβαλούν για την υπόλοιπη ζωή τους. Νιώθω τύψεις και ελπίζω ότι ο Τζέιμς και ο Ουέιντ να ξέρουν ότι τους σέβομαι και τους θαυμάζω που μίλησαν για την αλήθεια τους".

635278_9979af0d54-85991825731d1ce4.png

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης