Τεράστια νίκη για την Παναχαϊκή κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τέλος στην αναμέτρηση Παναχαική - ΠΑΟΚ με μεγάλη νικήτρια την Παναχαική. 

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν στην Ελλάδα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή, για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον κινδυνεύει η πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

NΩΡΙΤΕΡΑ Φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Λουμπαρδέας, έχει μείνει μπροστά από το κόρνερ, βρέθηκε αφύλαχτος στο πέναλτι και με αριστερό κεραυνό βάζει πάλι μπροστά την Παναχαϊκή

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ 

 

 

Αδράνεια στην άμυνα της Παναχαϊκής, ο Κίτσιου μπήκε από δεξιά ανενόχλητος, γύρισε στην καρδιά της άμυνας και ο Καρέλης με κεφαλιά έκανε το 1-1

Τρομερή ανάπτυξη για την Παναχαϊκή, ο Κυνηγόπουλος μπήκε από δεξιά σούταρε με δύναμη, ο Πασχαλάκης έδιωξε αλλά ο Μπαστακός πήρε ανενόχλητος το ριμπάουντ και άνοιξε με προβολή το σκορ στο 35ο λεπτό 

Δείτε εικόνα από τπο γήπεδο την στιγμή του γκολ: 

 

 

Σε έντονους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι φίλαθλοι 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Τον σημαντικότερο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα της τελευταίας τριετίας δίνει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» επέστρεψαν μετά από 13 χρόνια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Πάνω από 5.000 φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αγυιά, μεταξύ τους και περίπου 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο Οφρυδόπουλος επέλεξε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Καπούταγλης, Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας, Καρατσανάκοφ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Τη σπουδαία αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τζοβάρας, με βοηθούς τους Μπούξμπαου και Κωνστάντιος, ενώ 4ος θα είναι ο Μπεκιάρης.

Γεμάτη η σκεπαστή

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Πορεία για το γήπεδο της Παναχαϊκής κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του βορρά αγωνίζονται στην Πάτρα μετά από 16 χρόνια, και οι φίλοι του είναι στο πλάι του παρά την απαγόρευση από αστυνομία και υφυπουργείο αθλητισμού.

Περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έκοψαν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα, κατευθύνονται μέσω της Αγίου Ανδρέου στο γήπεδο της Αγυιάς, για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 17.00 (CosmoteSports 1 κα ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3) το απόγεμα στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των αγώνων με τον επαναληπτικό να γίνεται μετά από δυο εβδομάδες στην Τούμπα.

Μεγάλη η πρόκληση για την Πατρινή ομάδα, αφού αντιμετωπίζει τον κάτοχο του κυπέλλου και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκ με στόχο να πετύχει  ότι καλύτερο μπορεί.

Μπορεί να μην είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο. Με πάθος αλλά χωρίς φόβο θα επιδιώξει να  κοιτάξει τον αντίπαλο με σκοπό να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ: 100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, 4 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ!

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς για το παιχνίδι κυπέλλου της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο θα είναι φρούριο ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην υπάρχουν παρόμοια γεγονότα όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο.

Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα βρίσκονται 100 Αστυνομικοί, ενώ θα υπάρχουν 4 διμοιρίες ΜΑΤ στο γήπεδο.

Παράλληλα θα υπάρχουν και 35 άνδρες ασφαλείας Security, ενώ αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΦΟΡ Ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, την ώρα που το θέμα που έχει προκύψει με το μέλλον του στον «Δικέφαλο» παραμένει ανοιχτό, αλλά και τους Ακπόμ (τον 2ο καθαρόαιμο σέντερ φορ) και Χατσερίδη.Εκτός αποστολής και οι Μάτος, Βιεϊρίνια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με αλλαγές, έχοντας να διαχειριστεί τις απουσίες που έχουν προκύψει, αλλά και σκεπτόμενος το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Βάσει όσων έδειξαν και στη σημερινή προπόνηση ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζά και Τόσκα να ξεκινάει μπροστά του.

Μαουρίσιο και Σάκχοφ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, Λημνιός και Ουάρντα θα αγωνιστούν στις πλευρές, ο Ελ Καντουρί θα έχει ρόλο επιτελικού και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρέλης.

Πηγη: patragoal.gr, sportin.gr

Διαβάστε επίσης