Παρέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για τις κόντρες μετά την ανάρτηση του tempo24.news- Δόθηκε εντολή για μπλόκα

Η ανάρτηση του tempo24.news για το πρόβλημα με τις κόντρες σε διάφορα σημεία της πόλης τις νυχτερινές ώρες, προκάλεσε την άμεση  αντίδραση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε διαταγή να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με μπλόκα τις νυχτερινές ώρες  στα σημεία όπου υπάρχουν καταγγελίες για κόντρες, και όχι μόνο,  με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24 νεαροί έχουν μετατρέψει με το "έτσι θέλω"  σε αυτοσχέδιες πίστες επιτάχυνσης ανταγωνισμού και "μόστρας" τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ενώ εξορμούν και στην Ελευθερίου Βενιζέλου και συνηθίζουν να μαρσάρουν στην Κορίνθου.

Πότε συμβαίνουν όλα αυτά; Τις ίδιες σχεδόν ώρες που οι κάτοικοι του κέντρου και των γειτονιών προσπαθούν να κοιμηθούν για να ξυπνήσουν για το πρωϊνό μεροκάματο. Τίς ίδιες ώρες που μανάδες προσπαθούν να κοιμήσουν τα παιδιά τους. Τίς ίδιες ώρες που ηλικιωμένοι προσπαθούν να "βγάλουν" τις βραδιές του καύσωνα. Τίς ώρες εκείνες οι νεαροί κάνουν "το κομμάτι τους".

Στην Πάτρα στα άγρια μεσάνυχτα: Οι αυτοσχέδιες πίστες αγώνων ακόμη και στο κέντρο, τα "ντεσιμπέλ" της οργής των πολιτών και οι ταγοί του Νόμου

Πάτρα: Παρέμβαση του χειρουργού Βασίλη Αλεξόπουλου για το θέμα του tempo24.news με τις κόντρες- Επιβεβαιώνει και ξεσπά

 

 

Διαβάστε επίσης