Πήγαινε να λάβει μέρος σε αυτοσχέδιες κόντρες και ... κατέληξε στο νοσοκομείο - Καθημερινός εφιάλτης τα παράνομα "γκάζια"

πολλές οι κλήσεις στο 100

Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρός, ο οποίος προ ημερών πάτησε "τέρμα" γκάζι για να προλάβει να πάρει μέρος σε αυτοσχέδιες κόντρες δικύκλων στην Πάτρα.

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε παράλληλο δρόμο της Περιμετρικής οδού, στο ύψος της Οβρυάς. Ο νεαρός, όπως έγινε αργότερα γνωστό, φέρεται να είχε αργήσει για την εκκίνηση του "αγώνα", με αποτέλεσμα να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου. Ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.  

Στο μεταξύ σε χώρο επίδειξης ισχύος μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και «φτιαγμένων» Ι.Χ αυτοκινήτων εκτός από την Περιμετρική, έχει μετατραπεί και η Ελ. Βενιζέλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, λίγο μετά τη 1 τα μεσανυχτα, στη συγκεκριμένη οδό, οργανώνονται αυτοσχέδιες κόντρες, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής αλλά και μεγάλο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Πολλοί είναι οι πολίτες που καλούν στο κέντρο του 100.  

Η όχληση είναι τόσο μεγάλη που ο θόρυβος από τα τα "φτιαχμένα" γκάζια ακούγεται σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σημείο που γίνονται οι κόντρες. 

 

 

Διαβάστε επίσης