Δυτ. Ελλάδα: Συγκίνηση για τον αγαπημένο γυμναστή

Συγκίνηση προξένησε στο Αγρίνιο το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού γυμναστή, Γρηγόρη Μπενέκα, ενός ανθρώπου με πολυσχιδή προσφορά στον τοπικό αθλητισμό.

Ο αγαπητός καθηγητής φυσικής αγωγής έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 25 Απριλίου 2025, σε ηλικία 85 ετών.

Ο Γρηγόρης Μπενέκας καταγόταν από το Κοκκώνι Κορινθίας. Για το Αγρίνιο υπήρξε γυμναστής με μεγάλη προσφορά τόσο στην εκπαίδευση όσο στον αθλητισμό του τόπου, έχοντας καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη του στίβου.

Διετέλεσε Προπονητής Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, εργάσθηκε και στον Παναιτωλικό την δεκαετία του ’70 ενώ υπήρξε και Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής.

Άλλωστε, υπήρξε ο προπονητής του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση και ανέδειξε πολλούς ακόμα αθλητές, οι οποίοι είχαν τα καλύτερα να πουν για τον καθηγητή και δάσκαλό τους.

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αγία Τριάδα Αγρινίου. 

https://www.agriniopress.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας