Ειδική παράσταση για το «Έρωτας στη Μόσχα» σήμερα στο Επίκεντρο+

με προσκεκλημένο τον Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή Δημήτρη Κυριαζή

Ειδική παράσταση για το «Έρωτας στη Μόσχα» αύριο το βράδυ, Σάββατο, στο Επίκεντρο+ με προσκεκλημένο τον Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή Δημήτρη Κυριαζή


Μια ειδική βραδιά ετοιμάζει το Επίκεντρο+, όχι μόνον θεατρικού ενδιαφέροντος, φιλοξενώντας τον Ψυχολόγο-Ψυχαναλυτή Δημήτρη Κυριαζή το Σάββατο 21 Απριλίου το βράδυ. Ο Δημήτρης Κυριαζής με αφορμή την παράσταση «Έρωτας στη Μόσχα» θα μιλήσει μετά το τέλος της και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα το έργο και τα θέματα που αυτό αγγίζει.

 Βιογραφικό Δημήτρη Κυριαζή

Ο Δημήτρης Κυριαζής Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλυτής (ΕΕΨΨ), Απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (1965). Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική (1969-1973) στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στην Παιδοψυχιατρική (1977-1979) στο Ινστιτούτο AllanMemorial και στο ΜontrealChildren'sHospital του McGillUniveristy στο Μοntreal του Καναδά. Έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (Π.Α.) και διετέλεσε Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ (1987-1992). Είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει σπουδάσει ψυχανάλυση, ομαδική ανάλυση και οικογενειακή θεραπεία στην Ελλάδα. Έχει συγγράψει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά πάνω σε θέματα Κλινικής Ψυχανάλυσης, Ομαδικής Ψυχολογίας, Ψυχανάλυσης και Λογοτεχνίας, Ψυχανάλυσης και Ζωγραφικής (Βυζαντινής και Ελληνικής), όπως και του ανθρώπινου παράγοντα στο αεροπορικό ατύχημα. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχαναλυτής για ενηλίκους, παιδιά και έφηβους, ως ομαδικός αναλυτής και ως θεραπευτής ζεύγους και οικογενείας.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 46 10 50