Πάτρα: Σήμερα η "πρώτη" για το Χριστουγεννιάτικο χωριό ... όμως λείπουν αυτιά και μύτες από τα ξωτικά και τους χιονάνθρωπους! Απίστευτο - Άρχισαν οι καταστροφές νωρίτερα φέτος... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

κρίμα...

Μπορεί σήμερα να ανοίγει επίσημα τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πάτρα και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης να ετοιμάζεται να κεράσει λουκουμάδες, όμως στο χωριό που φέτος είναι πολύ καλύτερο από πέρσι, ξεκίνησαν οι καταστροφές!

Όχι ότι πέρσι δεν είχαμε απώλειες... αλλά φέτος είχαμε την εντύπωση ότι δεν θα έχουμε τέτοιες περιπτώσεις. Αφήστε δε, που υπάρχει και φύλακας. 

Παρόλα αυτά, λοιπόν όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κάποιοι ξεκόλλησαν αυτιά και μύτες από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Ελπίζουμε να μείνει τουλάχιστον η πλατεία στη θέση της μέχρι τα ... Χριστούγεννα! 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Γεωργίου, αποτελείται από μια σειρά κατασκευές με επίκεντρο την μεγάλη φιλοτεχνημένη
φάτνη, το σπίτι του Αϊ Βασίλη κ.ά. παρουσίασε χθες το μεσημέρι στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τους εργαζόμενους στο Δήμο, χωρίς ο Δήμος να δαπανήσει χρήματα.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την δουλειά τους και για το αποτέλεσμά της κι ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Σήμερα Τρίτη 12 Δεκέμβρη στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στην συνέχεια στην πλατεία Γεωργίου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με μουσική από την μπάντα του Δήμου, ενώ θα προσφερθούν σε μικρούς
και μεγάλους γλυκίσματα (παραδοσιακοί λουκουμάδες).

Διαβάστε επίσης