Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παζάρι του ΜΕΡΙΜΝΑ

στον χωρο του "εσπερου"

Ολοκληρώθηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  που φιλοξενήθηκε όπως και κάθε χρόνο στον χώρο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Το απόγευμα της Παρασκευής  16/12/2016 παρουσία και ευλογίαις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Κατά την διάρκεια, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνιος Χαροκόπος, ο κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών Νομού Αχαΐας  κ. Θωμάς Γκορίλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κ. Γεώργιος  Αγγελακόπουλος, οι Εκπρόσωποι του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κ. Θεόδωρος Ξυλιάς και κ. Παναγιώτης Καλατζής, ο Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας  κ. Στέφανος Κούλης, η Διευθύντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας κα Κωνσταντίνα Σωτηριάδου, η Πρόεδρος του Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας κα Χριστίνα Μπίκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑΣ κα Λιολιώ Κολυπέρα, η Διευθύντρια του Βιοχημικού - Παθολογικού Τμήματος του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών κα Διονυσία Γαρατσιώτη, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Συμπαράστασης & Αγάπης, η φίλη του Κέντρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Συμπαράστασης & Αγάπης κα Νίκη Τσάκωνα, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Εκπαιδευόμενοι του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νοητική Υστέρηση Μαχητές, τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που επεφύλαξαν σειρά εκπλήξεων για τα παιδιά και όλους τους παρευρισκόμενους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του φετινού χριστουγεννιάτικου παζαριού μας πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις: 
·                     Το Μουσικό σύνολο Μέριμνας με την υπεύθυνη κα Δέσποινα Κριμπά, η Θεατρική Ομάδα Μέριμνας με την υπεύθυνη κα Άννα Δενδρινού,  η παιδική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πατρών αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σταμάτη Λέκκα και την Μαέστρο κα Αρετούσα Νικολοπούλου, η Ροκ Μπλουζ Μπάντα "Sugar blues" με τον Μαέστρο κ. Παναγιώτη Ορφανό, τα προνηπιακά και νηπιακά τμήματα του Κέντρου Προσχολικής Εκπαίδευσης – Κατερίνα Γεώρμα, η χορωδία του Νέου Ωδείου Ρίου αποτελούμενη από την διευθύντρια κα Ελένη Παντελή, η Ορχήστρα και η Χορωδία του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και περιχώρων, καθώς και το μουσικό σχήμα "Μουσικοτεχνουργική Πατρών" με τον Μαέστρο κ. Βασίλη Ζωϊτόπουλο.
            Αργεντίνικο τάνγκο από την Σχολής Χορού "El Conventillo", το Χορευτικό Τμήμα του Φυσιολατρικού Συνδέσμου Πατρών, το Θέατρο Δρόμου με τους ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ, η χορωδία της Κοινοτοπίας, η χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Βασίλειο Στυλιανιάκη και την Μαέστρο κα Λίνα Γερονίκου, καθώς και η Πανύμνητος - Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής και Εκκλησιαστικής Παράδοσης με την Μαέστρο κα Αφροδίτη Χρυσανθακοπούλου πρόσφεραν στο κοινό θαυμάσια δείγματα της σημαντικής δουλειάς τους.
            Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμο Πατρέων, την κα Χάρις Αλεξίου για το τηλεοπτικό σποτ, την Achaia Clauss- Κάβα Δανιηλίδος, την Πατραϊκή Οινοποιία, το Κάστρο Τεντούρα -Χάχαλης, το Σουπερ Μάρκετ ΥΙΟΙ ΣΙΜΙΤΖΗ Ο.Ε, την Λουκουμοποιία ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, την Λουξ Μαρλαφέκας Α.Β.Ε.Ε., τα Ζαχαροπλαστεία CARAVEL, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ και ALLEGRO, το ΚΕ.ΔΙ.ΦΥ., το κατάστημα  Balloon Fire, το κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους, το Κέντρο ΔΙΑΚΟΥ, το Φωτογράφο- Φωτορεπόρτερ του Flashstars κ. Ιωάννη Πεφάνη, το ΔΙΗΧΟ για το ραδιοφωνικό σποτ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον κ. Κωνσταντίνο Φλαμή, τους Τηλεοπτικούς Σταθμούς : IONIAN TV, LYXNOS, ACHAIA TV, SUPER B και τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς : Kiss fm 92,2, Max fm 93,4, Yes fm 91,2, καθώς και τους Φίλους του ΜΕΡΙΜΝΑ  για την έμπρακτη στήριξή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου παζαριού των 130 ωφελουμένων του Κέντρου μας.
            Στο παζάρι εκτέθηκαν χειροποίητες δημιουργίες των εκπαιδευομένων μας, τα έσοδα από την πώληση των οποίων διατέθηκαν αποκλειστικά για τις βασικές ανάγκες των νέων με Νοητική Υστέρηση που εκπαιδεύονται και φιλοξενούνται στη ΜΕΡΙΜΝΑ.
            Όλοι μας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, οι εργαζόμενοι και προ πάντων οι εκπαιδευόμενοι, εκφράζουμε και δημόσια την συγκίνηση και τις από καρδιάς ευχαριστίες μας στους χορηγούς και στους συμπολίτες μας για την παρουσία τους και την προσφορά τους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ