Ρωσική "απόβαση" από σήμερα στην τοπική αγορά της Πάτρας - Εγκαινιάζεται η "Μόσχα" - ΦΩΤΟ

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα της επί τόπου γευσιγνωσίας των προϊόντων

Νέα δεδομένα στις γαστρονομικές και γευστικές απολαύσεις των Πατρινών και όχι μόνο, σε προσιτές τιμές φέρνει το πολυκατάστημα "Μόσχα", που σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του για το καταναλωτικό κοινό.

010_0.jpg

Σε ένα καλαίσθητο χώρο, στον αριθμό 118 επί της οδού Μαιζώνος πριν την Γούναρη, το πρώτο κατάστημα με Ρώσικα προϊόντα, τρόφιμα, delicatessen και πολλά ακόμα είδη, αποτελεί πλέον γεγονός και σας καλεί να το επισκεφθείτε. 

006.jpg

Οι καταναλωτές της «Μόσχας» θα έχουν τη δυνατότητα της επί τόπου γευσιγνωσίας των προϊόντων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος

007.jpg

Το καταναλωτικό κοινό που θα επισκεφθεί τη «Μόσχα» θα βρει ποικιλία τροφίμων, μεταξύ των οποίων διάφορα αλλαντικά και σαλάμια, καπνιστό σολομό και ψάρι και φυσικά χαβιάρι! Επίσης θα ανακαλύψει νέες γεύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων (γιαούρτια, κεφίρ κλπ).

002.jpg

003.jpg

Οι λάτρεις του γλυκού και όχι μόνο θα έρθουν σε επαφή με ξεχωριστές γεύσεις εδεσμάτων, τούρτες αλλά και καραμέλες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Επιπλέον η «Μόσχα» διαθέτει κάβα, με εξαιρετικά κονιάκ από την Γεωργία, κρασιά από την Μολδαβία, βότκες και σαμπάνιες από την Ρωσία και την Ουκρανία αλλά και ξηρούς καρπούς (καρύδια κ.α).

008.jpg

004.jpg

005.jpg

Προϊόντας ομορφιάς από τη μακρινή Ρωσία, όπως κρέμες  χεριών και προσώπου αλλά και μάσκες περιποίησης, έχουν τη δική τους θέση στη «Μόσχα».

Η πιο δημοφιλής κούκλα της Ρωσίας, η «Μπάμπουσκα», έχει περίοπτη θέση στο τμήμα δώρων, του πολυκαταστήματος.

Στις υπηρεσίες των καταναλωτών, διατίθεται η μεταφορά των προϊόντων (ντελίβερι), χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

001.jpg

Η «Μόσχα» αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και ένα ακόμα επιχειρηματικό εγχείρημα στην τοπική αγορά, του Ιδιοκτήτη του πρώτου σύγχρονου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρου Μασάζ «ΜοreA» στη Νοτιοδυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 10). 

«Η αγάπη μας για την Ελλάδα μας εμπνέει για κάθε επιχειρηματικό μας εγχείρημα. Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στη χώρα και ειδικότερα στην Πάτρα, τα τελευταία 10 χρόνια», δηλώνει ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Σπας. «Σκεφτήκαμε πως είναι κάτι πρωτοποριακό και ξεχωριστό για την τοπική αγορά. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε τα προϊόντα, που είναι όλα εισαγωγής, να έχουν προσιτές τιμές για τους καταναλωτές. Στόχος μας είναι οι Πατρινοί και όχι μόνο να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με τις διατροφικές συνήθειες  και την κουλτούρα της χώρας μας», προσθέτει ο κ. Σπας«Απο 11 Δεκεμβρίου θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε στη Μόσχα».

Το πολυκατάστημα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Μόσχα, με αγάπη στην Πάτρα!!!

Διαβάστε επίσης