Η «Μόσχα» στο κέντρο της Πάτρας - ΦΩΤΟ

ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΙΖΩΝΟΣ 118 ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ

Ρωσική «απόβαση» στην τοπική αγορά θα σημειωθεί απο 11 Δεκεμβρίου στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Το πολυκατάστημα «Μόσχα», που αποτελεί μια ακόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, του Ιδιοκτήτη του πρώτου σύγχρονου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρου Μασάζ «ΜοreA» στη Νοτιοδυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα (Τριών Ναυάρχων 10), είναι γεγονός.

Ειδικότερα, στον αριθμό 118 επί της Μαιζώνος πριν την Γούναρη, ανοίγει τις πύλες του το πρώτο κατάστημα στην Πάτρα με Ρώσικα προϊόντα.  

Το καταναλωτικό κοινό που θα επισκεφθεί τη «Μόσχα» θα βρει ποικιλία τροφίμων, μεταξύ των οποίων διάφορα αλλαντικά και σαλάμια, καπνιστό σολομό και ψάρι και φυσικά χαβιάρι! Επίσης θα ανακαλύψει νέα γεύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων (γιαούρτια, κεφίρ κλπ).

unnamed_1.jpg

unnamed_4.jpg

unnamed_8.jpg

Οι λάτρεις του γλυκού και όχι μόνο θα έρθουν σε επαφή με ξεχωριστές γεύσεις εδεσμάτων, τούρτες αλλά και καραμέλες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Επιπλέον η  «Μόσχα» θα διαθέτει κάβα, με εξαιρετικά κονιάκ από την Γεωργία, κρασιά από την Μολδαβία, βότκες και σαμπάνιες από την Ρωσία και την Ουκρανία αλλά και ξηρούς καρπούς (καρύδια κ.α).

unnamed_3.jpg

unnamed_5.jpg

Προϊόντας ομορφιάς  από τη μακρινή Ρωσία, όπως κρέμες  χεριών και προσώπου αλλά και μάσκες περιποίησης, θα έχουν τη δική τους θέση στη «Μόσχα».

Η πιο δημοφιλής κούκλα της Ρωσίας, η «Μπάμπουσκα», θα έχει περίοπτη θέση στο τμήμα δώρων, του πολυκαταστήματος.

Οι επισκέπτες της «Μόσχας» θα έχουν τη δυνατότητα της επί τόπου γευσιγνωσίας των προϊόντων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Στις υπηρεσίες των καταναλωτών,  διατίθεται η  μεταφορά των προϊόντων (ντελίβερι), χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

unnamed_6_0.jpg

unnamed_2.jpg

Η «Μόσχα» αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. «Η αγάπη μας για την Ελλάδα μας εμπνέει για κάθε επιχειρηματικό μας εγχείρημα. Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στη χώρα και ειδικότερα στην Πάτρα, τα τελευταία 10 χρόνια», δηλώνει ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Σπας. «Σκεφτήκαμε πως είναι κάτι πρωτοποριακό και ξεχωριστό για την τοπική αγορά. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε τα προϊόντα, που είναι όλα εισαγωγής, να έχουν προσιτές τιμές για τους καταναλωτές. Στόχος μας είναι οι Πατρινοί και όχι μόνο να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με τις διατροφικές συνήθειες  και την κουλτούρα της χώρας μας», προσθέτει ο κ. Σπας. «Απο 11 Δεκεμβρίου θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε στη Μόσχα».

Το πολυκατάστημα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Μόσχα, με αγάπη στην Πάτρα!!!