Επιμελητήριο για Όλους: "Είναι ικανοποιημένοι με τα ψίχουλα. Εμείς όχι"

"Με έκπληξη η παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» διάβασε το τελευταίο δελτίου Τύπου που εξέδωσε η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου σχετικά με την προσέλκυση τουριστικού ρεύματος στην Πάτρα και στην Αχαΐα" αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

"Η απερχόμενη διοίκηση ανακοίνωσε ότι υλοποιεί πρόγραμμα τα αποτελέσματα του οποίου «ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικά. Μέσα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του προγράμματος επισκέφθηκαν την Πάτρα πάνω από 50.000 τουρίστες...

Η απερχόμενη διοίκηση θεωρεί αυτήν την επίδοση «πάρα πολύ ικανοποιητική». Αφού προσπεράσουμε τις απορίες για το ποιος, που και πότε μέτρησε αυτήν την επίδοση, ας μείνουμε στους αριθμούς.

Η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου επαίρεται ότι σε τέσσερα χρόνια έφερε στην Πάτρα 50.000 τουρίστες.

Στο μεταξύ, κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 στο αεροδρόμιο Ζακύνθου αφίχθηκαν 751.250 τουρίστες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα στο αεροδρόμιο Αράξου αφίχθηκαν 73.692 τουρίστες.

Την ίδια στιγμή  η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου καμαρώνει ότι σε τέσσερα χρόνια έφερε στην Πάτρα 50.000 τουρίστες, δηλαδή κάτι ψίχουλα από την τουριστική κίνηση που εξελίσσεται γύρω μας.

Η μετατροπή της Πάτρας και της Αχαΐας σε τουριστικό προορισμό απαιτεί εκ μέρους του Επιμελητηρίου στοιχειώδη σοβαρότητα και όχι «πολύ ικανοποίηση».

 

Διαβάστε επίσης