Θερινό Χάραμα: Το… θαύμα που «αποκάλυψε» η πρεμιέρα!

φαντασμαγορικό θέαμα

Ο Ιούνιος ξεθύμωσε για το χατήρι των τραγουδιών… Και στην Αυλή συνέβη το πρώτο από εκείνα τα πολλά θαύματα που θα ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι: Το ξάστερο γεμάτο φεγγάρι που φώτισε μαγικά την ονειρική γειτονιά και συνόδεψε μοναδικά τους νέους θαυματοποιούς της με τις υπέροχες, αγαπημένες  και νέες μουσικές τους!..

 

Η πρεμιέρα στο Θερινό Χάραμα, την «Αυλή των Θαυμάτων» που περίμεναν με τόση λαχτάρα κι εφέτος παλιοί και νέοι φίλοι, έγινε με τον καλύτερο τρόπο την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου και έφερε με εντυπωσιακό τρόπο, αυτό που υποσχέθηκαν οι οικοδεσπότες και οι συντελεστές της: Νέα και γνώριμα πρόσωπα, άλλο ύφος και στυλ, ένα πολύχρωμο, προσεκτικά διαλεγμένο μπουκέτο από το ανθολόγιο της σύγχρονης λαϊκής και ροκ μουσικής αλλά και ρόλο στο κοινό! Έφερε φρεσκάδα, έφερε άλλο χρώμα και φως!

 

Έκανε την επιστροφή στο μέλλον!

 

Ήταν ένα αποκαλυπτικό διήμερο μέσα από μία απολαυστική  μουσική διαδρομή, στην οποία τα απίστευτα έγιναν αληθινά!

 

Και όλοι ήταν εκεί! Για ακόμη μία χρονιά ο κόσμος «αγκάλιασε» με ενθουσιασμό το Θερινό Χάραμα και τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό και ανεπανάληπτο!

 

Άκης Δείξιμος, Χρυσούλα Στεφανάκη, Γρηγόρης Πετράκος, 15-50 (Ρουσσέτος Δημητρόγλου, Τάσσος Σταύρακας,  Μηνάς Τσίγκος, Χάρης Γρυπαίος), Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Βάλια Σωμαράκη, Γιούλη Ασημακοπούλου , Μαριάννα Βούλγαρη και Μαίρη Μητρούλια ανέβηκαν στο πάλκο, « έπαιξαν» στην πλατεία και ξεπρόβαλαν στα μπαλκόνια της ειδυλλιακής γειτονιάς, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα τραγούδια, το στυλ και το θέαμα.

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο μαέστρος, Παναγιώτης Πετρίδης, ενώ τη σκηνοθεσία του α’ μέρους με ενεργό ρόλο- έκπληξη έχει ο Valtasar.

Συμμετέχουν οι μουσικοί, Χρήστος Παγκόπουλος τύμπανα, Μάκης Στούμπανος μπάσο, Σίμος Νικολόπουλος κιθάρα, Άκης Χατζημικές κρουστά, Χρήστος Βασιλόπουλος μπουζούκι, Χρήστος Παναγιώτου μπουζούκι, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος τρομπόνι, Παναγιώτης Καμβυσίδης τούμπα, Γιώργος Αντωνόπουλος τρομπέτα, Χρήστος Κυριαζής σαξόφωνα και Παναγιώτης Πετρίδης πλήκτρα.

 

Τα… θαύματα συνεχίζονται την ερχόμενη Παρασκευή!

 

Τηλ. επικοινωνίας: 2610 671639, 2610 672444