Ο «Παλαιοχριστιανός» Μανώλης προχωρά στην ίδρυση κόμματος

«Χρειάζεται αλλαγή το πολιτικό σκηνικό»

Στην δημιουργία ενός νέου κόμματος φαίνεται πως προχωράει ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του ζούσαν σε παράπηγμα στην ορεινή Κορινθία, ενώ είχαν σκάψει μέχρι και λαγούμι που το χρησιμοποιούσαν ως δίοδο διαφυγής.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως αυτή τη στιγμή φτιάχνεται το καταστατικό, ενώ τόνισε πως δεν βιάζεται, καθώς επιθυμεί να γίνουν σταθερά και σίγουρα βήματα.

«Το κόμμα θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, γιατί δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο, και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα, το οποίο θα σχετίζεται με τον ρεαλισμό. Αυτό βέβαια που με προβληματίζει, είναι ότι ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Όταν τα κόμματα εκφράζουν μία ιδέα, πρέπει οι πολίτες να ενδιαφέρονται για αυτήν, και όχι για το πρόσωπο που την εκφράζει» ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «σπηλίτης», και είπε πως «ακόμη και στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω για το τι γίνεται στον κόσμο. Η άποψή μου στα πολιτικά θέματα είναι πως χρειάζεται αλλαγή στο σκηνικό. Δεν μπορεί να παραμείνει με την ήδη υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, αλλά αυτό θα το δρομολογήσει ο ίδιος ο λαός».

 

ΠΗΓΗ