Καταδικαστική ήττα για τον Απόλλων Εγλυκάδας

εχασε απο το λιμνοχωρι

Λιμνοχώρι-Απόλλων Εγλυκάδας 3-2 (10’ Οικονομόπουλος, 30’ Λαζανάς, 77’ Σχοινάς / 78, 82’ Σώζος)

Διαιτητής : Ανδριανός (Μεϊντανάς-Παπαδημητρίου)

Ένα «θαύμα» ψάχνει πλέον στην τελευταία αγωνιστική ο Απόλλων Εγλυκάδας, προκειμένου να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία, μετά το σημερινό αποτέλεσμα στο Λιμνοχώρι που γνώρισε την ήττα με 3-2.

Η ομάδα της Εγλυκάδας προσπάθησε να φτάσει στο πολυπόθητο «διπλό», αλλά το φθηνό τέρμα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, έκοψε τα «φτερά» για την συνέχεια, η οποία μάλιστα έγινε ακόμη χειρότερη με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 10’ ο Οικονομόπουλος άνοιξε το σκορ με όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και μετά την μπαλιά σχεδόν από την άμυνα, η οποία έπιασε «κοιμώμενη» την άμυνα του Απόλλωνα.

Στο 30’ ο Λαζανάς με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνω» και κάπου εκεί όλα έδειχναν ότι η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος.

Στο β’ μέρος ο Απόλλων προσπάθησε να φτάσει σε κάποιο τέρμα που θα του έδινε ελπίδες, αλλά παρά κάποιες καλές ευκαιρίες που έχασε ήταν τελικά αυτός που το δέχθηκε στο 77’ λεπτό, με το ωραίο αριστερό σουτ του Σχοινά που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Παπατάσσο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Σώζο, ο οποίος λίγο αργότερα με νέο πλασέ έκανε το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με το Λιμνοχώρι να παίρνει την νίκη και τον Απόλλωνα να βρίσκεται σχεδόν με το ένα πόδι στην Β’ Κατηγορία.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Μούζος, Μπακούλιας, Παναγόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπεκίρης, Α. Σέρμπος (46' Ντουράι), Α. Γερασιμόπουλος (84' Γ. Σέρμπος), Νιφόρας, Λαζανάς, Σχοινάς, Οικονομόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Παπατάσσος, Δρογγίτης, Ι. Βανάκας (60' Λιακόπουλος), Κώστας, Καφετζής (65' Γκούρλας), Χαλκιόπουλος, Σώζος, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς, Σταματέλος (55’ Ανδριακόπουλος).

 

patragoal.gr

Διαβάστε επίσης