Τάκης Γιαννιώτης: Ο άνθρωπος που οδηγεί σε άνοδο το Λιμνοχώρι

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα ποδοσφαίρου, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Δ’ Κατηγορία. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις και το ποδόσφαιρο είναι η δεύτερη του φύση.

Ο λόγος για τον Γενικό Αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών του Λιμνοχωρίου Αχαΐας, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Τάκη Γιαννιώτη. Μπορεί να έχει «κρεμάσει» τα παπούτσια του προ καιρό, όμως η ενασχόληση του με το άθλημα δεν σταμάτησε ποτέ.

Με από ομόφωνη απόφαση για την ανάληψη των καθηκόντων και πριν τη νέα αγωνιστική περίοδο, σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά, αφού στόχος του είναι ένας και μοναδικός.. η ανέλιξη της ομάδας των «πρασίνων».

Με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, γίνονται οι νέες προσθήκες παικτών στην ομάδα. Είναι παρών καθ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, δεν χάνει προπόνηση και όσοι των γνωρίζουν, υποστηρίζουν πως ο «Τάκης ζει για το ποδόσφαιρο, είναι η ζωή του, το οξυγόνο του».

Με μέτρο και σωστό βηματισμό τα πρώτα αποτελέσματα δικαιώνουν, τη στρατηγική που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζεται πλέον στην πράξη για το καλό της ομάδας.

Τυγχάνει ευρείας αποδοχής, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και κυρίως των μελών της Διοίκησης του Λιμνοχωρίου. Ο δρόμος όμως δεν είναι «στρωμένος με ρόδα», καθώς υπάρχει και μια μερίδα «διαφωνούντων» - κυρίως παλαιών παραγόντων - που επιδιώκει να «ταράξει» , όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες την ομαλή πορεία της ομάδα, που έχει βάλει πλώρη για άνοδο. «Παραφωνίες» που όπως υποστηρίζεται δεν τους πτοούν καθώς το Λιμνοχώρι κοιτά μπροστά, με τη συνδρομή και συμβολή ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και οι μέχρι τώρα πράξεις τους,  όπως έχει αποδειχθεί μόνο καλό έχουν προσφέρει στην ποδοσφαιρική ομάδα, «στολίδι» της περιοχής τους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ