Πένθος στο Λιμνοχώρι – “Έφυγε” ζευγάρι, με λίγους μήνες διαφορά… Θλίψη για την Ολυμπία Γεωργιοπούλου – Τον Σεπτέμβριο η οικογένεια είχε χάσει τον πατέρα

«Έσβησε» η Ολυμπία Γεωργιοπούλου από το Λιμνοχώρι.
Στα «μαύρα» πάλι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το χωριό, αφού τον Σεπτέμβριο, «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της, Διονύσης Γ. Γεωργιόπουλος.
Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της αγαπημένης οικογένειας. Γιώργος και Ελένη που έχασαν μέσα σε δύο μήνες πατέρα και μητέρα.
Η κηδεία της Ολυμπίας Γεωργιοπούλου θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Λιμνοχώρι.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Διονύσης Γ. Γεωργιόπουλος μαζί με τη σύζυγό του, είχαν αποκτήσει υποδειγματική οικογένεια. Ο εκλιπών, ήταν επίσης, επί πολλά έτη, στήριγμα και μπροστάρης στον αγροτικό συνεταιρισμό.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ