Πάτρα: H Δήμητρα Γαλάνη στις 20 Μαΐου στο Royal

σε μια μοναδικη παρασταση

H σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη έρχεται στο Royal Theater στην  Πάτρα, το Σάββατο 20 Μαΐου παρουσιάζοντας μια νέα παράσταση η οποία έχει κινητοποιήσει πάρα πολλούς θεατές στην Αθήνα, ακόμα και τις Δευτέρες!

 

Θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με την μαγική φωνή της, η Δήμητρα χρωματίζει κάθε στίχο και αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

 

Μαζί της ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project, το σχήμα που “γεννήθηκε” στην Πάτρα, και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ "Το Βαλς των χαμένων μετά" σε στίχους Νίκου Μωραϊτη. Δύο διαφορετικές φωνές “παντρεύονται” ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι “ένα” και κάπως έτσι θα ενωθούν για πρώτη φορά και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ’ αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

 

 

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

 

Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)  Ακτή Δυμαίων 57

 

Εισιτήρια: Προπώληση 15 ευρώ, Ταμείο 18 ευρώ

 

Σημεία προπώλησης: Γωνία του Βιβλίου, Discover your Way, Φάρος

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120

 

Διαβάστε επίσης