Πάτρα: Στις καρναβαλικές εκδηλώσεις οι μουσικοί του δήμου - Δείτε το πρόγραμμα

ανακοίνωση

H Δημοτική Μουσική για μία ακόμα χρονιά φιλοδοξεί να αφήσει το δικό της στίγμα, μέσα από τις εμφανίσεις της, στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2017.

 

Για σήμερα  Τρίτη 31 Ιανουαρίου η Δημοτική Μουσική θα εμφανιστεί στις 7.00 το απόγευμα  στο Νότιο διαμέρισμα ενώ αύριο Τετάρτη 1η και μεθαύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα η Δημοτική Μουσική θα βρίσκεται στο Ανατολικό διαμέρισμα.

 

Ο κύκλος των εμφανίσεων της Δημοτικής Μουσικής θα συνεχιστεί στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στο Αρκτικό διαμέρισμα, ενώ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου η Δημοτική Μουσική θα δώσει το παρών στην Αγορά Αργύρη όπου θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση καρναβαλικών στολών.

 

Την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 7.00 το απόγευμα η Δημοτική Μουσική «μετακομίζει» στο Αρκτικό διαμέρισμα για δύο συνεχόμενες εμφανίσεις.

 

Το Κεντρικό διαμέρισμα από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς των εμφανίσεων της Δημοτικής Μουσικής η οποία την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί στις 11.30 το πρωί στο 53ο νηπιαγωγείο.

 

Η Δημοτική Μουσική όπως κάθε χρόνο θα ανοίξει την παρέλαση των Μικρών και την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της τελευταίας Κυριακής.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ