Πάτρα: Σε αναβρασμό ξανά οι μουσικοί της μπάντας- Το δίμηνο έγινε ξαφνικά σκάρτο δεκαπενθήμερο!

Το δίμηνο που είχε υποσχεθεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στους μουσικούς της μπάντας για την τακτοποίησή τους μετά από έναν μαραθώνιο συζητήσεων και υποσχέσεων, κατέληξε ένα σκάρτο δεκαπενθήμερο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news γεγονός που έχει προκαλέσει εκ νέου θύελλα στους μουσικούς. Πριν από λίγες ημέρες οι απολυμένοι μουσικοί έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι βρέθηκε φόρμουλα για την απασχόλησή τους και αυτή ήταν η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις. 

Ωστόσο, αντί για δίμηνα, τους προτάθηκαν συμβάσεις που λήγουν στις 11 Μαρτίου δηλάδη περίπου δεκαπενθήμερες! Το ενδιαφέρον είναι ότι ούτε καν αυτές, δεν συμπεριλαμβάνουν όλους τους μουσικούς εκ των 34 που είχαν απολυθεί. Οι λίγοι από τους παλιούς που έχουν απομείνει να ελπίζουν  έχουν δυσφορήσει με το γεγονός και κάνουν λόγο για εμπαιγμό, ενώ κάποιοι δεν θα κάνουν καν συμβάσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Να σημειωθεί ότι η νέα δημοιτκή αρχή όταν ανέλαβε τη θητεία της υποσχέσθηκε την τακτποίηση όλων των μελών της μπάντας μέσω της σύστασης ενός σωματείου κάτι που δεν εφάρμοσε για να φτάσουμε στον τελευταίο χρόνο της θητείας της και να καταλήξει να προτεινει δίμηνα και 15νθήμερα.

Οι μουσικοί κάνουν λόγο για προεκλογικό πυροτέχνημα που έχει στόχο την δημιουργία εντυπώσεων ενώ στην ουσία η κατάσταση δεν έχει μεταβληθεί στο ελάχιστο και τα υπεσχημένα έμειναν... υποσχέσεις.

Διαβάστε επίσης