Πινγκ Πονγκ: Προπονήσεις με την Εθνική η Ηλιοπούλου των "Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών"

Η αθλήτρια είναι σήμερα το νο 1 της πανελλήνιας κατάταξης ( RANCING LIST) κορασίδων

Η αθλήτρια  επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ) των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών Βασιλική Ηλιοπούλου  κλήθηκε από το προπονητικό επιτελείο των εθνικών μας ομάδων και συμμετέχει στις προπονήσεις που γίνονται, αυτές τις ημέρες των διακοπών,   στο ομοσπονδιακό αθλητικό κέντρο της ΕΦΟΕΠΑ στο ΣΕΦ. 

Η αθλήτρια των Φοινίκων είναι σήμερα το νο 1 της πανελλήνιας κατάταξης ( RANCING LIST)  κορασίδων ,  πρωταθλήτρια  Ελλάδας πρίν τρία χρόνια   στη κατηγορία  παγκορασίδων,  πρωταγωνίστρια πέρσι και φέτος στη σειρά των αναπτυξιακών οπεν και κορυφαία γυναίκα , αν και κορασίδα, της περιοχής μας. Είχε πριν λίγο καιρό και τη πρώτη της διεθνή συμμετοχή με την εθνική ομάδα στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Πρέπει να  επισημανθεί ότι με την εθνική γυναικών προπονούνται μόνιμα στο ΣΕΦ το νο2 και το νο3 των κορασίδων που είναι κάτοικοι Αθηνών  κάτι που δεν είναι δυνατόν για τη Πατρινή αθλήτρια.

Η Βασιλική Ηλιοπούλου προέρχεται από τις ακαδημίες των Φοινίκων και   προπονείται από τους προπονητές του συλλόγου Δημήτρη Ντεμίρη και Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και από τον  Σωτήρη Ζήκο στο κλιμάκιο της  ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ -  ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ