Πινγκ Πονγκ: Ο Ίφιτος Πατρών Κυπελλούχος Ανδρών Δυτικής Ελλάδος

24/09/2018 | 09:38

Ο Ίφιτος Πάτρας είναι οι ομάδα που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ανδρών Δυτικής Ελλάδος για τη περίοδο 2018-2019.

Η πατρινή ομάδα δικαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί και επικρατώντας σε όλους τους αγώνες με 4-0 έφτασε στη κατάκτηση του τροπαίου.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν για τον Ίφιτο  ήταν οι Γιάγκου Μάριος, Χρίστου Χαράλαμπος, Κύρου Κλαούντιο, Ελέζογλου Μάριος και Μπιθέλης Βασίλης.

Στον τελικό νίκησε με 4-0 το 2ο φαβορί της διοργάνωσης την ΑΕ Βόχας  που έπαιξε με τους Χατζηλυγερούδη Γεράσιμο, Παμβουξόγλου Ανδρέα, Κορδαλή Νίκο και Σιάχο Νίκο.

Ενώ τη  3η θέση κατέλαβαν ο Λέων Κορινθίας με τους Δήμο Κωνσταντίνο, Παπαγεωργίου Γιώργο, Καραμολέγκο Ελευθέριο και οι Φοίνικες Πάτρας με τους Ξουρίδα Γιάννη, Φιλιππακόπουλο Δημήτρη και Μαστρογιάννη Γιάννη.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο