Πινγκ Πονγκ: Διακρίσεις με "άρωμα" Πάτρας στην Καλαμάτα

πανελληνιονίκες σε 10 ηλικιακές ατομικές κατηγορίες

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι βετεράνοι του Α.Ο. Γαλήνης στο 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ στο πλαίσιο του κυπέλλου Π.Ο.Φ.Επ.Α. στο ομαδικό ο Ίφιτος Πατρών κατέλαβε την 3η θέση.

Η ατμόσφαιρα της παρέας κυριαρχούσε, η αμείωτη διάθεση για αγώνες ξεπερνούσε και το πρόβλημα της έντονης ζέστης και το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης έκλεισε την αγωνιστική περίοδο στην Καλαμάτα στον απαραίτητο εορταστικό τόνο.

Εκατόν εξήντα φίλοι του αθλήματος από διάφορες πόλεις της χώρας απόλαυσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πολύωρη δράση με δυνατά παιχνίδια κι έδειξαν ότι… βαστάνε τα κότσια τους ακόμα κι αν τα χρόνια περνάνε. Δίπλα τους για να τους εξασφαλίσει καλή φιλοξενία, σωστή οργάνωση και να τους ενθαρρύνει ήταν η όμορφη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, η οποία ασχολείται σοβαρά με το ολυμπιακό άθλημα. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας και το διοργάνωσε ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμάτας και τον Ο.Ε.Α. Καλαμάτας, την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας του αθλήματος (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

Αναδείχτηκαν οι πανελληνιονίκες σε συνολικά 10 ηλικιακές ατομικές κατηγορίες, ενώ ένα κομμάτι της διοργάνωσης περιλάμβανε, όπως πάντα, τα πλέι οφ για τον πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο Π.Ο.Φ.Επ.Α. στο ομαδικό.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε το Πάνθεο (Τσιόκας, Κορδούτης, Γιαλούρης, Θεοδώρου) αφήνοντας στη 2η θέση τους βετεράνους του Α.Ο. Γαλήνης από την Πάτρα και στην 3η τους Αίγαγρους Χανίων.
Κυπελλούχος αναδείχτηκε ο ΑΚΤΩΡ (με Παπαγεωργίου, Βατσακλή, Κωστόπουλο, Κατσίβελη), που νίκησε στο φινάλε με 4-3 σε συναρπαστικό ματς τους Ping pong Viveurs. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη πήρε τη 2η θέση και ο Ίφιτος Πατρών την 3η.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ