Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα - Είχε μαζί της το παιδί της - Κατείχε πιστόλι - Χειροπέδες και σε μια 25χρονη - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

Στην Ηλιούπολη

Νεότερη Ενημέρωση: Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη σύλληψη της καταζητούμενης Ρούπα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, η 48χρονη καταζητούμενη, Πόλα Ρούπα, συνελήφθη σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη, και το οποίο της νοίκιαζε η 25χρονη συλληφθείσα, η οποία διέμενε στο σπίτι που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στην κατοχή της Ρούπα βρέθηκε και ένα πιστόλι

7ff06adedcf43fdbe1cdde4a4fcea399.jpg

133b48ac60923a26938bdcf3c5bdb15e.jpg

Νεότερη Ενημέρωση: Στο Μπραχάμι έγινε η σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Η καταζητούμενη βρέθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή και συνελήφθη νωρίς το πρωί.

Μαζί της συνελήφθη και μία 25χρονη που της παρείχε το διαμέρισμα. Ο παππούς της 25χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη Ρούπα και ανέφερε ότι η εγγονή του έχει μία γκαρσονιέρα πάνω από το διαμέρισμά του.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο

Το ηγετικό στέλεχος του «Επαναστατικού Αγώνα» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη συνελήφθη μετά τις 6 το πρωί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Η 48χρονη Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στα νότια προάστια Αττικής, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της, και μεταφέρθηκε στα κεντρικά της Αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ.

Νεότερη Ενημέρωση:  Σύμφωνα με πληροφορίες η η Ρούπα συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διευθύνση Αττικής.

Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Η τελευταία φορά που οι Αρχές είχαν φτάσει κοντά στην Ρούπα ήταν κατά τη σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, στο σπίτι τους στο Μαρούσι, το καλοκαίρι του 2014.

Πρώτη Ενημέρωση: Συνελήφθη στην επαρχία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Διαβάστε επίσης