Γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο συνελήφθη για συνέργεια σε κλοπή

01/08/2019 | 19:53

Γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής συνελήφθη χθες, κατηγορούμενος για συνέργια σε κλοπή κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ πρόκειται για 58χρονο ο οποίος οδηγούσε μηχανή στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πίσω μέρος συνεπιβάτη έναν φίλο του.

Κάποια στιγμή σε στάση λεωφορείου αντίκρισαν μια κοπέλα να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο συνεπιβάτης του παρουσιαστή κατέβηκε από τη μηχανή και άρπαξε το τηλέφωνο της κοπέλας, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.

Κοντά στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατάφεραν να προχωρήσουν στη σύλληψη του δράστη και του 58χρονου που κατηγορήθηκε για συνέργεια σε κλοπή.

Και οι δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ