Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

δειτε τις αστρολογικες προβλεψεις

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, είναι γεμάτη κίνηση, επικοινωνία και συναναστροφές. Οι φίλοι στηρίζουν τα σχέδιά σου και βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε επιλογή που κάνεις. Πολύ πιθανόν να κάνεις κάποια επίσκεψη εκτός της πόλης που διαμένεις. Γίνε τολμηρός και πολύ πιθανόν να κερδίσεις την εύνοια ανθρώπων με ισχυρή κοινωνική θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα στα αισθηματικά σου θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και περισσότερο οργανωτικός και μεθοδικός, με αποτέλεσμα να κάνεις πιο σωστούς χειρισμούς που θα φέρουν τα οφέλη που περιμένεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς άτομα που μπορούν να διευκολύνουν το έργο σου. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά αλλαγές στην εμφάνισή σου ή να απαλλαγείς από κακές συνήθειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και σε ζητήματα του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλα τα πάρα πολλά έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η περίοδος αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια ζωή. Μια νέα μελέτη μπορεί επίσης να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, γι’ αυτό καλό θα είναι να την ξεκινήσεις αυτήν την περίοδο. Τέλος, ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για το ζώδιό σου, κατά το οποίο θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και θα αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε συναντήσεις και συναναστροφές με αγαπημένα ή και συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα θα μπορέσεις έστω και για λίγο να ταξιδέψεις σε όμορφους προορισμούς με την ιδανική παρέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, τα έσοδα είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ‘ανοιχτείς’ και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.
ΛΕΩΝ

Θα βρεθείς, αγαπητέ Λέων, μπροστά σε καταστάσεις που δεν θα σε εμποδίσουν να εκφράσεις το ταλέντο και τη δημιουργικότητά σου. Το καλό είναι ότι δεν θα βιαστείς, γιατί παραδόξως θα θέλεις να ζήσεις όλη την εμπειρία που θα σου παρουσιαστεί. Ακόμη και όντας ανάμεσα σε φίλους, θα φροντίσεις περισσότερο να τους δείξεις την αγάπη και τα συναισθήματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να μην έχεις άγχος και να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται πάρα πολλή δουλειά και θα νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν άμεσα. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Καλό θα είναι όμως, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα δίνεται μια ευκαιρία στο ζώδιό σου προκειμένου να δεις περισσότερο τι συμμαχίες μπορείς να κάνεις, παρά τους αντιπάλους σου. Είναι πιο εύκολο για σένα, αφού από τους τελευταίους δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα. Επίσης δεν θα χάσεις κάτι αν γίνεις πιο συγκαταβατικός. Απεναντίας μόνο να επωφεληθείς μπορείς. Όταν νιώθεις στήριξη, παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες και μάλιστα μπορείς να αξιοποιείς καλύτερα τις δυνατότητές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ενώ οι ιδέες που θα έχεις θα σε οδηγήσουν στη λύση θεμάτων που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΖΥΓΟΣ

Μια δημιουργική ένταση σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Ζυγέ, θέτοντάς σε πρωταγωνιστή. Καλά κάνεις και ορθώνεις το ανάστημά σου, αλλά θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο διπλωμάτης. Έχεις παρερμηνεύσει τα γεγονότα γιατί έχεις απογοητευτεί από τη στασιμότητα. Έχεις περισσότερη όρεξη γιατί θέλεις να ξεμπερδέψεις με κάποιο θέμα. Και αυτό μοιάζει πιο εύκολο τώρα, ειδικά αν επιμείνεις στα σωστά σημεία!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική – άλλωστε κι εσύ έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις λίγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από κάπου θέλεις να αντλήσεις αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά αυτήν είναι πιο εύκολο να την ψάξεις μέσα σου και να καταφέρεις να έχεις καλύτερη ψυχολογία. Έχεις καταλάβει ότι πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός και πιο ευδιάθετος και αν αυτό σου φαίνεται γενικό, μπορείς να το κάνεις και ειδικό. Σήμερα θα μπορέσεις να βρεις καλύτερες λύσεις, γι’ αυτό καλά κάνεις και σωπαίνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου είναι μία χαρά, αν κι εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις βελτιώσεις κι άλλο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έντονη κοινωνικότητα θα σου φτιάξει τη διάθεση, αγαπητέ Τοξότη, καθώς θα αλλάξεις γνώμη και θα δεις τα πράγματα αλλιώς, και κυρίως πιο ψύχραιμα. Αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά. Ίσως να είσαι και πιο επιφυλακτικός, εφ’ όσον έχεις λόγο. Καλό θα είναι να μην απαντάς όταν κάτι δεν σε συμφέρει ή ξέρεις ότι θα δημιουργήσει κόντρα, αλλά επιμελώς να την αποφεύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις ευνοούνται. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις, αγαπητέ Αιγόκερε, ότι δεν πρέπει να αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος! Αγχώνεσαι για όλα, αλλά με τη δημιουργική έννοια του όρου, γιατί είσαι ανυπόμονος για το αποτέλεσμα. Και σωστά δείχνεις μεγάλη αφοσίωση σε αυτό. Ετοιμάζεις ένα σχέδιο το οποίο θα είναι ολοκληρωθεί πιο αργά αλλά σε καλύτερες συνθήκες!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου δεν θα πρέπει να έχεις κανένα άγχος, γιατί έχεις δρομολογήσει τόσο σωστά τα θέματα, που όλα θα πάνε καλά. Οικονομικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι καλός στις διαπραγματεύσεις, αγαπητέ Υδροχόε, και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου με μεγάλη άνεση – και μάλιστα βρίσκεις και το δίκιο σου. Υπάρχουν εντάσεις όμως που τις προκαλείς και τις επιδιώκεις εσύ, γιατί ξέρεις ότι διαφορετικά δεν λύνονται τα προβλήματα ή γιατί δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Βιάζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει, αλλά αυτό που θέλεις να προλάβεις δεν θα σου δώσει προβάδισμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.
ΙΧΘΥΣ

Είσαι μία ήρεμη δύναμη, αγαπητέ Ιχθύ, και κανείς σήμερα δεν θα ξέρει τους κρυφούς σου άσσους ή αν θα αντιδράσεις και πώς… Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να μην είσαι προβλέψιμος και κάνει τους άλλους να σε διεκδικούν περισσότερο και να επιστρατεύουν όλους τους καλούς τους τρόπους. Σου αρέσει να σε εμπιστεύονται, αλλά και εσύ κάτι έχεις να υποσχεθείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και ανακόπτουν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

oroskopos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ