Πάτρα: Οι έμποροι στηρίζουν την Παναχαϊκή!

με όλες τις δυνάμεις τους

Την Τρίτη 6/12/2016, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με εκπροσώπους και τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Συμμαχίας, κ. Κώστα Κατσουράνη.

Από τη συζήτηση που διεξήχθη, η ιστορική ομάδα, φαίνεται ότι βρίσκει σταδιακά τον βηματισμό της και σε αυτή την προσπάθεια έχει τη στήριξη Πατρινών επιχειρηματιών και εμπόρων.

Ο κ. Κατσουράνης τόνισε ότι στόχος της όλης προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού club ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μπορεί να απαιτείται χρόνος, υπομονή και πίστη, αλλά εφόσον η προσπάθεια είναι συλλογική και η αγάπη των Πατρινών δεδομένη,  το αποτέλεσμα θα είναι το προσδοκώμενο. Στόχος είναι οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν την Παναχαϊκή να γίνουν περισσότεροι γιατί η ομάδα «ανήκει» σε όλους τους Πατρινούς.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος διαβεβαίωσε ότι ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θα είναι αρωγός και θα συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου η Παναχαϊκή να λάβει και πάλι τη θέση που της αξίζει. Το μέλλον φαίνεται ελπιδοφόρο πόσο μάλλον όταν βασίζεται στις δυνάμεις της ίδιας της κοινωνίας. Η στήριξη της ομάδας από Πατρινούς επιχειρηματίες ήταν διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον παίρνει «σάρκα και οστά». Ο εμπορικός κόσμος θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει το εγχείρημα και η ομάδα να αποκτήσει εξωστρέφεια και νέα προοπτική. Ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, θα δρομολογηθούν από κοινού εκδηλώσεις και άλλες δράσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή και στήριξη της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ