Ένα κυνήγι θησαυρού της ΙΚΕΑ μέσα στην Πάτρα!

ΙΚΕΑ PATRA HUNT

Βρίσκεσαι στην Πάτρα; Θέλεις να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη βόλτα σου στους δρόμους της πόλης; Η ΙΚΕΑ με το «ΙΚΕΑ Patra Hunt» είναι η λύση!

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ έρχεται στην Πάτρα με νέο, μεγαλύτερο κατάστημα και σας καλεί να το γιορτάσετε με μία μοναδική εμπειρία στους δρόμους της πόλης.

Έτσι, το Σάββατο 26.10 από τις 11:00 και μετά, θα πραγματοποιηθεί το ΙΚΕΑ Patra Ηunt, ένα κυνήγι θησαυρού που έρχεται να γεμίσει την πόλη με προϊόντα ΙΚΕΑ. Προϊόντα τα οποία μας ψάχνουν.

Τι μας θέλουν; Να τα πάρουμε σπίτι μας! Συγκεκριμένα, το κυνήγι θησαυρού της ΙΚΕΑ θα λάβει χώρα σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης, ταυτόχρονα, με πολλά διαφορετικά δώρα -προϊόντα ΙΚΕΑ- που μπορούν να γίνουν δικά σου!

Τα σημεία της Πάτρας στα οποία θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού της ΙΚΕΑ είναι τα ακόλουθα: Πλατεία τριών Συμμάχων, Πλατεία Ψηλά Αλώνια, πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου, Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου και Σκάλα – Άγιος Νικόλαος. Οι 10 πρώτοι που θα φτάσουν σε κάθε σημείο θα πάρουν κι από ένα δώρο ΙΚΕΑ. Αλλά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος γατί όλοι θα μπορούν να πάρουν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουν δωροκάρτες ΙΚΕΑ.   

#ikea #ikeapatrahunt #zoumemazi #dimiourgoumemazi

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ