Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Επιτήδειοι εμφανίστηκαν ως εισπράκτορες για συνδρομές

Πολύ σοβαρή καταγγελία

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, στην οποία εμπλέκει και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας. Συγκεκριμένα στην καταγγελία κάνει λόγο για άτομα που εμφανίστηκαν ως εισπράκτορες του Συλλόγου για να εισπράξουν υποτιθέμενες συνδρομές.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

Με την παρούσα σας κάνουμε γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν στην αγορά του Πύργου ορισμένοι επιτήδειοι, οι οποίοι παρίσταναν στους εμπόρους του Πύργου τους διορισμένους (από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου) εισπράκτορες.
Οι εν λόγω γνωστοί - άγνωστοι εισπράττουν χρηματικά ποσά για λογαριασμό του συλλόγου λέγοντας τους, ότι εισπράττουν συνδρομές.
Σας εφιστούμε την προσοχή και παρακαλούμε να μην εμπιστεύεστε τα χρήματα σας σε κανέναν, παρά μόνο και αποκλειστικά στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κο Πετρόπουλο, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η οποία ορίζει ότι όποιο μέλος επιθυμεί να τακτοποιήσει τις οφειλές του (συνδρομή) πρέπει να απευθύνεται στον πρόεδρο.
Τέλος, με λύπη διαπιστώσαμε ότι στην άνω "δολοπλοκία" συμμετείχαν και στελέχη της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ηλείας, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν ή είχαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου και δρουν έτσι ώστε να κάνουν ζημιά και να βγάλουν απωθημένα.

Ας τους μαζέψει κάποιος".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ