Πάτρα - Καρναβάλι 2024: Τριάντα συλλήψεις για ναρκωτικά από το πρωί του Σαββάτου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε 30 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών από το πρωί του Σαββάτου στην πόλη.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης και στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και άτομα νεαρής ηλικίας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα. Οι επιχειρήσεις των αστυνομικών θα συνεχιστούν και σήμερα κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ελέχθησαν (1.052) άτομα, προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες (124) άτομα και συνελήφθησαν (43) άτομα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας σχεδίασαν και έλαβαν αυξημένα μέτρα, στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα, εφαρμόζοντας ειδικό σχεδιασμό, με σκοπό την παροχή ουσιαστικών αστυνομικών υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστηκαν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, για αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου, ενώ παράλληλα, λήφθησαν μέτρα Τροχαίας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αλλά και στα αστικά κέντρα, για την ασφαλή προσέλευση και αναχώρηση των επισκεπτών.

Ειδικότερα, οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, χθες 16-03-2024, πρώτη ημέρα της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα,είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Ελέχθησαν: ( 1.052) άτομα,

Προσήχθησαν: ( 124 ) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Ελέχθησαν : (650) οχήματα

Συνελήφθησαν : ( 43 ) άτομα, από τα οποία:

(30) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών,
(6)άτομα για υπαίθριο εμπόριο στερούμενοι αδείας αρμόδιας αρχής,
(5) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περι βεγγαλικών
(1) άτομα για κλοπή
(1) άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι και τα τροχονομικά θα συνεχιστούν και σήμερα για την ασφαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ