“Αν δω στο κινητό του γυμνή γυναίκα θα τρελαθώ”: Η σπάνια αναφορά της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο

Μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για τον σύζυγό της, η οποία είπε ότι δεν ζηλεύει καθόλου.

“Ο σύζυγός μου μου λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δεν με ζηλεύει καθόλου ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του αράζει. Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω” είπε η Έλενα Γαλύφα.

Αντιθέτως η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι αν έβλεπε στο κινητό του άνδρα της κάποια γυναίκα γυμνή σε φωτογραφία, θα ταραζόταν πάρα πολύ:

“Αφού θες να με ακούσεις να τα πω πολύ δημόσια. Εγώ με τον άνθρωπο μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα. Τα κινητά μας είναι έτσι πεταμένα κι όποιος θέλει, όποιος περνάει, τα ανοίγει. Κυρίως η Μαρίνα που το κάνει για να παίξει. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του, ούτε εκείνος το δικό μου. Αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω γιατί δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, και δω καμιά γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ. Δηλαδή θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου. Κι ας είναι και κατά λάθος”.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε:

“Έτσι το βλέπω εγώ. Και σας λέω: δεν ψάχνω το κινητό του, δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις… Κι εννοείται στο σπίτι θα μπεις υπερθέαμα και μετά από λίγο θα είσαι με τη χοντρή την κάλτσα και την κοτσίδα γιατί δεν αντέχεις να πέφτουν τα μαλλιά πάνω σου. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα περιμένω να τον δω… Τι; Ψέματα θα λέμε τώρα;”.

thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ