"Καμία ανοχή" στις διπλοσταθμεύσεις! Αποφασισμένη η Τροχαία Πατρών να "θεραπεύσει" την κύρια αιτία του κυκλοφοριακού - "Ξηλώθηκαν" περισσότερες από 200 πινακίδες σε τέσσερις ημέρες!

 

"Καμία ανοχή", διαμηνύει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος για το "σαφάρι" των τελευταίων ημερών που αφορά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κυρίως το διπλοπαρκάρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημα της πόλης, όπως ανφέρει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί το 30% του κυκλοφοριακού που προκαλείται καθημερινά στην πόλη! 

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, έχουν "ξηλωθεί" περισσότερες από 200 πινακίδες για διπλοσταθμεύσεις, ενώ τα αυστηρά μέτρα, σύμφωνα με τον κ. Νιάρο θα συνεχιστούν. "Δεν επιτρέπεται να προσβάλουμε έτσι την πόλη μας. Είναι ντροπή", είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: 

"Βλέπει ο οδηγός που έχει διπλοπαρκάρει για να πιει τον καφέ του, ότι του βεβαιώνεται κλήση και αμέσως ζητά να του βάλουν τον καφέ σε πλαστικό για να φύγει. Δηλαδή, αν δεν έβλεπε τον Τροχονόμο, θα καθόταν εκεί; Απαράδεκτο να επιδεικνύουμε αυτή την προκλητική συμπεριφορά και θράσος".

Πάτρα: Συνεχίζεται και σήμερα το "σαφάρι" της Τροχαίας για τη διπλοστάθμευση στο κέντρο της πόλης - Πρόστιμα και "ξήλωμα" πινακίδων

Πάτρα: Η τροχαία "ξήλωσε" 45 ζευγάρια πινακίδων και συνεχίζει το "σαφάρι" - Έλεγχοι σε όλο το κέντρο για διπλοπαρκαρισμένα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ