Ρομαό και Ένγκελς ετοιμάζει ο Χάσι

μετα τον τραυματισμο Βούκοβιτς

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Γιάγκος Βούκοβιτς με τραυματισμό και ο Μπέσνικ Χάσι καταστρώνει τα πλάνα του για την αντικατάσταση του Σέρβου.

Ο 29χρονος άσος επέστρεψε με θλάση από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις, θα χάσει σίγουρα τους αγώνες πρωταθλήματος με Ξάνθη (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός) καθώς και το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Πειραιά, ενώ είναι πιθανό να λείψει και από την αναμέτρηση Κυπέλλουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Θα κάνει, δε, προσπάθεια να προλάβει τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Γιουβέντους και Ατρόμητο, αλλά το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι θα γυρίσει στη δράση μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Χάσι, λοιπόν, ήθελε να βάλει τον Βούκοβιτς βασικό στις συναντήσεις με Ξάνθη και Σπόρτινγκ, αλλά πλέον, μετά την ατυχία που βρήκε τον έμπειρο παίκτη, είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα πλάνα του. Όπως προκύπτει, ο προπονητής των ερυθρολεύκων θα αντικαταστήσει τον Βούκοβιτς με τον Ρομαό (ο οποίος, εξάλλου, έχει ξαναπαίξει στο κέντρο της άμυνας τόσο πέρυσι όσο και φέτος), ενώ δίπλα του αναμένεται να βάλει τον Μπιόρν Ένγκελς.

Ο 22χρονος Βέλγος στόπερ αποκτήθηκε πριν από μερικές μόνο ημέρες ενώ έχει ελάχιστες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Ωστόσο, με δεδομένο και ότι ο Μποτία δεν είναι σε θέση να παίξει άμεσα μετά από απουσία ενάμιση μήνα και το ότι οι Νικολάου και Σισέ είναι μεν διαθέσιμοι αλλά όχι στις πρώτες επιλογές, ο Χάσι αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό στα Πηγάδια.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Κλαμπ Μπριζ θέτει υποψηφιότητα και για το ματς με τη Σπόρτινγκ. Στα θετικά της περίπτωσής του είναι το ότι είχε συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της τέως ομάδας του κι είχε παίξει και βασικός στους πρώτους αγώνες της, άρα, θεωρητικά, είναι έτοιμος από άποψη ρυθμού.

Από εκεί και πέρα, ο Μποτία, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ πιθανότατα θα είναι στη 18άδα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ