Κάτια Ταραμπάνκο: Δεν είναι κριτήριό μου η εμφάνιση στους άντρες

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την ψυχοθεραπεία, την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Μου είχαν κάνει πρόταση από το ‘I’m Celebrity’, από το ‘Survivor all star’ αλλά είπα ότι τώρα πάμε για ηθοποιία που και αυτό δηλώνω, ηθοποιός».

«Από τα reality έβγαλα λεφτά», λέει η ίδια.

Για την ψυχοθεραπεία

«Ένιωθα ότι χάνω λίγο τα πατήματά μου, τον εαυτό μου, ειδικά μετά την απότομη διασημότητα του GNTM. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι μια χαρά. Στα social στα μηνύματα ήταν περισσότερα τα hate και ακραία. Στο GNTM θα γινόμουν coach. Όπου και να με ρίξεις θα ‘κολυμπήσω’, επιβιώνω και το κάνω και πάρα πολύ καλά. Κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε περισσότερο είναι να καθοδηγώ, coaching, σαν την Χριστοπούλου».

«Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, εντυπωσιακή γυναίκα αλλά θέλει λίγο παραπάνω μπρίο, ένταση. Η Καγιά έχει πολύ έντονο χαρακτήρα», συμπληρώνει.

Για την προσωπική της ζωή

«Θα γίνω 28 σε έναν μήνα. Είμαι ελεύθερη, η τελευταία μου σχέση ήταν πέρυσι αλλά δεν βγήκε παραέξω, δεν ήταν διάσημος, έγινε στην πορεία στον μουσικό χώρο. Είμαι ελεύθερη, περνάω καταπληκτικά. Δεν είναι κριτήριό μου η εμφάνιση στους άντρες, το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Άμα έχει μυαλό ο άλλος, τύφλα να έχει η εμφάνιση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ