Daily Mail: «Στη Βαρκελώνη εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τσάβι»

Επαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τσάβι αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος.

Αποκάλυψη-φωτιά κάνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» για τον επόμενο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως  αντιπροσωπεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη όπου και συναντήθηκε με τον Τσάβι προκειμένου να συζητήσουν πιθανή συνεργασία στο ενδεχόμενο διαζυγίου με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως μετράει μέρες στο Μάντσεστερ, με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να εξετάζει λύσεις για την αντικατάστασή του. 

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας της Premier League και είναι χωρίς νίκη στα πρώτα τρία ματς του Europa League, ενώ η αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ έχει και πάλι χαρακτήρα... τελικού για τον 54χρονο προπονητή.

Η «Daily Mail» βάζει για τα καλά στην εξίσωση το όνομα του Τσάβι, αποκαλύπτοντας ότι τετραμελής αντιπροσωπεία της Μάντσεστερ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να συζητήσει με τον Τσάβι την πιθανότητα συνεργασίας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο CEO της Γιουνάιτεντ, Ομάρ Μπεράδα, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ένας εκ των στελεχών που συναίνεσαν στην παραμονή Τεν Χαγκ. Στα υπόψη της αγγλικής ομάδας βρίσκονται και οι Ρούμπεν Αμορίμ, Τόμας Φρανκ και Έντιν Τέρζιτς, εκ των οποίων μόνο ο Γερμανoκροάτης δεν εργάζεται κάπου αυτή τη στιγμή.

sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ