Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Σίμου εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, στην Πάτρα

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Σίμου, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή της Πάτρας, παραβρέθηκε και χαιρέτησε στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο και στην πορεία που ακολούθησε από τους εκπαιδευτικούς, που παίρνουν μέρος στην 24ωρη πανελλαδική απεργία τους.

Η Αντιδήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό της, ανέφερε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, είναι στο πλευρό των εκπαιδευτικών και καταγγέλλει μαζί σας, την απαράδεκτη απόπειρα ποινικοποίησης του αγώνα της απεργίας. 

Σας συγχαίρει που σήμερα δίνετε το καλύτερο μάθημα στα παιδιά, «να μην σκύβουν το κεφάλι» και καταγγέλλουμε μαζί σας, για μια ακόμα φορά τις «καρατομήσεις» των εκπαιδευτικών, που πριν ένα χρόνο, πήραν μέρος σε κινητοποίηση, αρνούμενοι να προχωρήσουν στην αντιεπιστημονική αξιολόγηση των συναδέλφων τους εκπαιδευτικών και σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την καθαίρεση.

Σήμερα, μαζί με την δική σας κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη και η απεργία των εργαζομένων στον επισιτισμό, η απεργία των ναυτεργατών και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο, δεν σκύβουν το κεφάλι όταν πετσοκόβονται οι δικοί τους μισθοί, την ώρα που εκατομμύρια ευρώ, πάνε είτε στις τσέπες των εκατομμυριούχων ολιγαρχών είτε σε βόμβες, σκοτώνοντας αθώα παιδιά. 

Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας, στηρίζουμε τον αγώνα σας, γιατί είναι αγώνας για τα παιδιά όλων των εργαζομένων, όλου του κόσμου».